mofe
31-08-05, 19:39
150 g spinatblad
1 fedd hvitløk, knust
2 egg
2 eggehviter
1/2 dl skummet melk
2 ss revet parmesan
70 g fetaost, skåret i 1 cm terninger (tilsammen 18 terninger)
Forvarm ovnen til 200 C. ha vaskede spinatblad og hvitløk i en gryte. Legg på lokk, og damp det i 3-5 minutter, eller til spinaten faller sammen.
Avkjøl spinaten raskt. Klem ut evt. overflødig væske av såinatbladene, og hakk dem grovt. Ha egg, eggehviter, skummet melk og parmesan i en bolle. Visp til alt er blandet. Rør inn spinaten. Smak til med salt og nykvernet svart pepper.
Fordel spinatblandingen i seks 1 1/4 dl belagte muffinsformer. Fyll formene trekvart fulle. Legg tre fetaterninger på topen av hver form, og klem dem lett ned i røren. Stek dem i 15 minutter, eller til de er gyllengule og har satt seg. Server straks.
1 fedd hvitløk, knust
2 egg
2 eggehviter
1/2 dl skummet melk
2 ss revet parmesan
70 g fetaost, skåret i 1 cm terninger (tilsammen 18 terninger)
Forvarm ovnen til 200 C. ha vaskede spinatblad og hvitløk i en gryte. Legg på lokk, og damp det i 3-5 minutter, eller til spinaten faller sammen.
Avkjøl spinaten raskt. Klem ut evt. overflødig væske av såinatbladene, og hakk dem grovt. Ha egg, eggehviter, skummet melk og parmesan i en bolle. Visp til alt er blandet. Rør inn spinaten. Smak til med salt og nykvernet svart pepper.
Fordel spinatblandingen i seks 1 1/4 dl belagte muffinsformer. Fyll formene trekvart fulle. Legg tre fetaterninger på topen av hver form, og klem dem lett ned i røren. Stek dem i 15 minutter, eller til de er gyllengule og har satt seg. Server straks.