Oppvarming av umettet fett i nærvær av luft fører ikke til at fettet blir mettet (kalles herding på fagsråket). Det skjer kun i margarinfabrikker, og i vomma på drøvtyggere hvor bakteriene gjør herdingen.
Dette sier altså vår kjære Drevon i en nettdiskusjon... :eek: :confused:
Oppvarming av umettet fett i nærvær av luft fører ikke til at fettet blir mettet (kalles herding på fagsråket). Det skjer kun i margarinfabrikker, og i vomma på drøvtyggere hvor bakteriene gjør herdingen.
Dette sier altså vår kjære Drevon i en nettdiskusjon... :eek: :confused:
dette kan jeg INGEN ting om ... så hva mener vi lavkarboere da :o kan umettet fett bli til mettet fett ved oppvarming :wacko:
Oppvarming av umettet fett i nærvær av luft fører ikke til at fettet blir mettet (kalles herding på fagsråket). Det skjer kun i margarinfabrikker, og i vomma på drøvtyggere hvor bakteriene gjør herdingen.
Dette sier altså vår kjære Drevon i en nettdiskusjon... :eek: :confused:
Transfettsyrer da? :snill: Og de andre egenskapene til olja, er de bevart?
Oppvarming av umettet fett i nærvær av luft fører ikke til at fettet blir mettet (kalles herding på fagsråket). Det skjer kun i margarinfabrikker, og i vomma på drøvtyggere hvor bakteriene gjør herdingen.
Dette sier altså vår kjære Drevon i en nettdiskusjon... :eek: :confused:
Iset, bare så det er sagt: Så har han helt rett. Men som vanlig så har han ikke forstått poenget ;)
Oppdaget at denne tråden var lukket... aner ikke hvorfor... åpen igjen nå :cool:
Godt poeng... med fettet blir harskt når det varmes opp. Er ikke så digg det heller, selv om det ikke er like ille som transfett.