mofe
20-11-05, 03:48
150 g spinatblad
1 fedd knust hvitløk
2 egg
2 eggehviter
1/2 dl melk
2 ss revet parmesan
70 g feta, skåret i 1 cm terninger
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Ha vaskede spinatblad og hvitløk i en gryte. Legg på lokk, og damp det i 3-5 minutter, til spinaten faller sammen.
Avkjøl spinaten raskt. Klem ut øverflødig væske. Hakk grøvt.
Ha egg, eggehviter, melk og parmesan i en bolle. Visp sammen. Rør inn spinaten. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Fordel blandingen i seks nuffinsformer, fyll trekvart fulle.
Legg tre fetaterninger på toppen av hver form, og klem dem lett ned i røren. Stek i 15 minutter, eller til de er gyllengule og har satt seg.
1 fedd knust hvitløk
2 egg
2 eggehviter
1/2 dl melk
2 ss revet parmesan
70 g feta, skåret i 1 cm terninger
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Ha vaskede spinatblad og hvitløk i en gryte. Legg på lokk, og damp det i 3-5 minutter, til spinaten faller sammen.
Avkjøl spinaten raskt. Klem ut øverflødig væske. Hakk grøvt.
Ha egg, eggehviter, melk og parmesan i en bolle. Visp sammen. Rør inn spinaten. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Fordel blandingen i seks nuffinsformer, fyll trekvart fulle.
Legg tre fetaterninger på toppen av hver form, og klem dem lett ned i røren. Stek i 15 minutter, eller til de er gyllengule og har satt seg.