nøtta
02-12-05, 10:22
Denne oppskriften er fra boken "Franske kvinner blir ikke fete" og jammen i meg er den jo litt lavkarbo :rolleyes::cool: Også er den utrolig enkel siden den ikke skal stekes .
250g sjokolade (70-86 % kakao)
4 eggehviter
en klype salt
4 eggeplommer
2ss sterk espressokaffe
1. Ha sjokoladen i en dyp tallerken og sett den i vannbad til sjokoladen er smeltet.
2. Pisk eggehvitene med en klype salt til den danner stive, blanke topper.
3. Visp eggeplommene ned i sjokoladen. Rør inn kaffen. Vend forsiktig inn 1/3 av hvitene og deretter resten.
4. Ha suffleen i 4 former, dekk med plastfolie og sett i kjøleskap i fire timer før servering !
Kos deg !! :syklubb::spisesnak
250g sjokolade (70-86 % kakao)
4 eggehviter
en klype salt
4 eggeplommer
2ss sterk espressokaffe
1. Ha sjokoladen i en dyp tallerken og sett den i vannbad til sjokoladen er smeltet.
2. Pisk eggehvitene med en klype salt til den danner stive, blanke topper.
3. Visp eggeplommene ned i sjokoladen. Rør inn kaffen. Vend forsiktig inn 1/3 av hvitene og deretter resten.
4. Ha suffleen i 4 former, dekk med plastfolie og sett i kjøleskap i fire timer før servering !
Kos deg !! :syklubb::spisesnak