AnnaV
26-01-06, 11:39
(Klippet og limte fra matprat.no, jeg - denne så god ut!)
Baconring
Glad i pølser, blåmuggost og bacon? Her får du alle tre på en gang.
http://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/gfx_middle_sok_dots.gifhttp://www.matprat.no/images/gfx_tid.gifrask (javascript:newpage('./UserControls/Article/ShowTimeExplanation.aspx',400,540,'matprat_explana tion');)http://www.matprat.no/images/gfx_kokkelue_lett.gifenkel (javascript:newpage('./UserControls/Article/ShowDifficultyExplanation.aspx',400,440,'matprat_e xplanation');)http://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/gfx_middle_sok_dots.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifPorsjoner:http://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gif1 stk. grov kjøttpølse (ring)
150 g blåmuggost
150 g bacon
Slik gjør du:
I ovnen: 175 ˚C i ca. 20 minutter.
1. Lag et snitt ca. 2 cm dypt langs med hele pølseringen. Skjær osten i tykke skiver og legg den i snittet.
2. Surr bacon rundt pølsa. Legg den i en smurt ildfast form, og stek på 175 ˚C i ca. 20 minutter.
Baconring
Glad i pølser, blåmuggost og bacon? Her får du alle tre på en gang.
http://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/gfx_middle_sok_dots.gifhttp://www.matprat.no/images/gfx_tid.gifrask (javascript:newpage('./UserControls/Article/ShowTimeExplanation.aspx',400,540,'matprat_explana tion');)http://www.matprat.no/images/gfx_kokkelue_lett.gifenkel (javascript:newpage('./UserControls/Article/ShowDifficultyExplanation.aspx',400,440,'matprat_e xplanation');)http://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/gfx_middle_sok_dots.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifPorsjoner:http://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gifhttp://www.matprat.no/images/pix.gif1 stk. grov kjøttpølse (ring)
150 g blåmuggost
150 g bacon
Slik gjør du:
I ovnen: 175 ˚C i ca. 20 minutter.
1. Lag et snitt ca. 2 cm dypt langs med hele pølseringen. Skjær osten i tykke skiver og legg den i snittet.
2. Surr bacon rundt pølsa. Legg den i en smurt ildfast form, og stek på 175 ˚C i ca. 20 minutter.