Albertine
21-02-06, 12:21
På søndag hørte jeg et program med Trine Grung, der hun hadde besøk av en ernæringsekspert. Det ble prat om kosthold og trening, og hun spurte ham om han kunne gi et eksempel på en fin dagsmeny for en som trengte å gå ned i vekt. Dette er det han sa:
Frokost: Kornblanding med tørket frukt og lettmelk
Mellom: Et eple
Lunsj: 2-3 brødskiver med godt pålegg
Mellom: En appelsin
Middag: Ris, pasta eller 2-3 poteter og litt kjøtt eller fisk. Litt grønnsaker
Kvelds: En skive med noe godt pålegg
Jeg la inn denne menyen i fitday, med pasta, fisk og rå gulrot til middag, pluss at jeg la til margarin på alle brødmåltidene. Da fikk jeg følgende fordeling: 25% fett, 19 % protein og 57% karbohydrater, 1472 kalorier.
Blodsukkeret mitt hadde flaksa som ei kråke med denne maten. Ikke rart heller at man mister muskler med noe sånt!
Hvordan kan folk kalle seg eksperter og anbefale dette?
Frokost: Kornblanding med tørket frukt og lettmelk
Mellom: Et eple
Lunsj: 2-3 brødskiver med godt pålegg
Mellom: En appelsin
Middag: Ris, pasta eller 2-3 poteter og litt kjøtt eller fisk. Litt grønnsaker
Kvelds: En skive med noe godt pålegg
Jeg la inn denne menyen i fitday, med pasta, fisk og rå gulrot til middag, pluss at jeg la til margarin på alle brødmåltidene. Da fikk jeg følgende fordeling: 25% fett, 19 % protein og 57% karbohydrater, 1472 kalorier.
Blodsukkeret mitt hadde flaksa som ei kråke med denne maten. Ikke rart heller at man mister muskler med noe sånt!
Hvordan kan folk kalle seg eksperter og anbefale dette?