Summer
08-03-06, 14:00
Ostesufflè med brokkoli
2ss smør
4 ss mel
3dl melk/fløte
4 egg
3dl revet ost
salt og litt paprikapulver
400g brokkoliBrokkoli deles i mindre biter og forvelles i 2 minutter.
La bitene renne godt av seg, og legg over i smurt ildfast form.
Smelt smør, rør innmel og spe med melken.
Kok opp, og ta bort fra platen.
Rør inn revet ost, skill eggene og rør inn eggeplommene.
Tilsett salt og paprikapulver.
Pisk eggehvitene stive, og vend lett inn i sausen.
Hell ostesausen over brokkolien i en ildfast skål.
Stek v/ 180 grader i 30-40 minutter.
Serveres med en gang.
2ss smør
4 ss mel
3dl melk/fløte
4 egg
3dl revet ost
salt og litt paprikapulver
400g brokkoliBrokkoli deles i mindre biter og forvelles i 2 minutter.
La bitene renne godt av seg, og legg over i smurt ildfast form.
Smelt smør, rør innmel og spe med melken.
Kok opp, og ta bort fra platen.
Rør inn revet ost, skill eggene og rør inn eggeplommene.
Tilsett salt og paprikapulver.
Pisk eggehvitene stive, og vend lett inn i sausen.
Hell ostesausen over brokkolien i en ildfast skål.
Stek v/ 180 grader i 30-40 minutter.
Serveres med en gang.