Siljevanilje
01-04-06, 22:12
lagde dette brødet. og det rart men kjekt å spise brød igjen.
brødet ble veldig vellykket.
jeg brukte seterrømme isteden for kesam
også hadde jeg oppi basilikum og oergano og herbamare urtesalt
og en dæsj sitron saft 8 det hjelper bakepulveret å heve.
og brødet ble fjørlett. og fluffy med masse tøffe hull inni brødet.
dette skal lages flere ganger. :ja:
har skjært opp i veldig mange skiver. 19 halvtynne.
men tenkte å lage Hildeborgs grove soyaprotein brød, men hva kan jeg ha i stedenfor kruskakli? vil ikke ha noe hvete ting oppi.
brødet ble veldig vellykket.
jeg brukte seterrømme isteden for kesam
også hadde jeg oppi basilikum og oergano og herbamare urtesalt
og en dæsj sitron saft 8 det hjelper bakepulveret å heve.
og brødet ble fjørlett. og fluffy med masse tøffe hull inni brødet.
dette skal lages flere ganger. :ja:
har skjært opp i veldig mange skiver. 19 halvtynne.
men tenkte å lage Hildeborgs grove soyaprotein brød, men hva kan jeg ha i stedenfor kruskakli? vil ikke ha noe hvete ting oppi.