janmesi
22-04-06, 11:48
Hjelp!
Nå har jeg vært på to skiferier, alpint, og da må jeg innrømme at lavkarbo-prinsippene svikter litt. En pils, som gjerne blir til fem-seks i godt selskap, smaker jo skrekkelig fortreffelig etter en lang dag i bakken.
Og nå ble det ganske mange digge dager i bakken på tampen av sesongen (janmesi gikk på krykker i nesten hele vinter, og hadde - forsiktig sagt blod på tann både hva gjaldt ski og after-ski)!
Merker nå at dette har lagt seg rett over beltestedet!
Skal det virkelig så lite til - jeg har hørt andre som har nevnt at vi lavkarbo-spisere rett og slett tåler mindre karbo, spesielt slike ekstrem-karber som pils ... Er det noen andre som har lignende erfaringer?
-- Jan
Nå har jeg vært på to skiferier, alpint, og da må jeg innrømme at lavkarbo-prinsippene svikter litt. En pils, som gjerne blir til fem-seks i godt selskap, smaker jo skrekkelig fortreffelig etter en lang dag i bakken.
Og nå ble det ganske mange digge dager i bakken på tampen av sesongen (janmesi gikk på krykker i nesten hele vinter, og hadde - forsiktig sagt blod på tann både hva gjaldt ski og after-ski)!
Merker nå at dette har lagt seg rett over beltestedet!
Skal det virkelig så lite til - jeg har hørt andre som har nevnt at vi lavkarbo-spisere rett og slett tåler mindre karbo, spesielt slike ekstrem-karber som pils ... Er det noen andre som har lignende erfaringer?
-- Jan