Tingeling
24-04-06, 17:33
Hei alle sammen! :)
Nå er det veldig lenge siden sist jeg var inne på lavkarbo.no, og det føles fint å være her igjen. Siden har blitt vanvittig fin etter oppdatering!!
Jeg har alltid vært en pyse på sterk mat. I det siste har jeg fått for meg at jeg vil bli LITT flinkere til å like sterk mat. Ikke nødvendigvis VELDIG hot, men litt krydder er vel sunt? Så jeg tilsetter litt nye og sterke ting hver dag. Gøy !
Det jeg lurte på var nettopp dette - hvor sunt er det med disse asiatiske krydderene ? Er det bare innbilning at litt krydder er bra for kroppen?
Jeg var på butikken og kjøpte en sånn "dutch chilli mix"-eske, som inneholder litt av hvert: grønn, gul og rød chilli, jalapeño og noe som heter "habanero" som visstnok er VELDIG sterkt.
Har søkt litt på nettet for å se om jeg finner evt fordeler/ulemper ved å bruke slike ferske krydder i matlagingen.
Er det noen av dere kunnskapsrike hoder som vet noe om dette ?? Hva med carry?
Stooor klem fra Tingeling :)
Nå er det veldig lenge siden sist jeg var inne på lavkarbo.no, og det føles fint å være her igjen. Siden har blitt vanvittig fin etter oppdatering!!
Jeg har alltid vært en pyse på sterk mat. I det siste har jeg fått for meg at jeg vil bli LITT flinkere til å like sterk mat. Ikke nødvendigvis VELDIG hot, men litt krydder er vel sunt? Så jeg tilsetter litt nye og sterke ting hver dag. Gøy !
Det jeg lurte på var nettopp dette - hvor sunt er det med disse asiatiske krydderene ? Er det bare innbilning at litt krydder er bra for kroppen?
Jeg var på butikken og kjøpte en sånn "dutch chilli mix"-eske, som inneholder litt av hvert: grønn, gul og rød chilli, jalapeño og noe som heter "habanero" som visstnok er VELDIG sterkt.
Har søkt litt på nettet for å se om jeg finner evt fordeler/ulemper ved å bruke slike ferske krydder i matlagingen.
Er det noen av dere kunnskapsrike hoder som vet noe om dette ?? Hva med carry?
Stooor klem fra Tingeling :)