mofe
03-05-06, 17:18
Jeg lager en rett med kjøttdeig, og har brukt ICA sine "krossade tomater" oppi. Jeg vet at man kan bruke 1-2 ts sukker oppi retten, for å balansere smaken litt - hakkede tomater kan smake litt beskt (elllernoesånt.)
Og jeg har Stevia - og jeg lurte på om hvordan det vil bli om jeg istedetfor å bruke 1-2 ts sukker, bruker 1/2 ts Stevia? (NuStevia, forresten). Hvordan blir det smaksmessig? Jeg har til nå bare brukt Stevia i smoothies, og liker smaken veldig godt.
Jeg skal ha retten i ovnen etterpå, og husker ikke helt hvordan det er med Stevia og varme. Tenkte å ha den inne i en halvtime på rundt 200 grader, men det er kanskje for mye?
Og jeg har Stevia - og jeg lurte på om hvordan det vil bli om jeg istedetfor å bruke 1-2 ts sukker, bruker 1/2 ts Stevia? (NuStevia, forresten). Hvordan blir det smaksmessig? Jeg har til nå bare brukt Stevia i smoothies, og liker smaken veldig godt.
Jeg skal ha retten i ovnen etterpå, og husker ikke helt hvordan det er med Stevia og varme. Tenkte å ha den inne i en halvtime på rundt 200 grader, men det er kanskje for mye?