View Full Version : Splenda har kommet til Meny!


Georgine
15-05-06, 15:35
Jeg fant Splenda i hylla på Meny i Oslo City i dag :D

nøtta
15-05-06, 15:37
Jeg fant Splenda i hylla på Meny i Oslo City i dag :D

:eek::eek::eek::eek: ooooooh here i come !

Pusekatt
15-05-06, 16:04
Jeg oppdaget nå at Splenda har kommet inn i RIMI og ICA-butikker også. Boksen er på 100 g og koster kr 39,00 på RIMI.

nøtta
15-05-06, 16:20
i alle dager dette har ikke jeg sett, hvordan ser boksen ut ?

Georgine
15-05-06, 16:58
Slik :)

Summer
15-05-06, 20:03
Dette var gode nyheter! :)

jankph
16-05-06, 07:19
Ikke bare har Splenda kommet til Meny, men endelig har også Meny kommet til denne byen, og det var jammen på tide. Sålamgt har liksom Coop Mega vært det helt store her...sukk. Desverre var det ikke mange boksene på hylla...om det er fordi folk har kjøpt som gale eller fordi de ikke regner med å selge mange skal være usagt, men ihvertfall så finnes stoffet heromkring også.

Jan.

Siljevanilje
17-05-06, 00:34
splenda har kommet til ultra og. jippi

AnnaV
17-05-06, 02:11
Noen som har sett det i bergen?????

Aline
17-05-06, 12:33
tenkte å sjekke på storsenteret igår, men glemte det helt bort :o
Men jeg kan sjekke på mandag :ja: :D

nøtta
17-05-06, 16:52
ikke på meny her eller obs eller ica, men skal sjekke ultra der har de det nok :ja:

leenam
17-05-06, 22:41
Hva trenger vi Splenda til? Har ikke en ekte lavkarboentusiast vennet seg av med søtsmaken? Jeg har riktignok brukt lite granne fruktose i frosne bær - ellers bruker jeg ikke sukker. Og skal man begynne å bake med Splenda, er vel melet et like stort "problem" som sukkeret? Eller hva? Kan man kjøpe mandelmel i Norge - jeg har ikke sett det.

nøtta
17-05-06, 22:44
mandelmel lager man i en fei , mandler ---> food prosessor = mandel mel

leenam
18-05-06, 11:18
Lager du melet av uskoldede mandler og hva bruker du melet til i tilfelle? Hva slags bakst egner det seg til? Ostekakebunner? Noe annet?

dingpot
18-05-06, 14:27
Jeg fant også splenda i hylla på helgø matsenter (sandnes) ;)

Icerus
18-05-06, 15:03
Ingen som har funnet den i Bergen???

Vikki
18-05-06, 15:35
Ingen som har funnet den i Bergen???


jupp!! På Meny Oasen...:)

Icerus
18-05-06, 15:39
:w00t: Da skal jeg rett bort dit etter jobb i dag...

AnnaV
19-05-06, 14:18
Ingen som har funnet den i Bergen???

Jeg har sett den flere steder nå, på spar på nøstet også. Da har de den nok stort sett i alle sparbutikker, vil jeg tro. Også på Meny på busstasjonen.

Torkil
19-05-06, 14:59
Hei
Splenda inngår i basisutvalget på MENY og finnes i alle butikkene.
Jeg laget is med splenda i går og blev veldig skuffet, det var bittert :eek: og ikke bedre en candarell, trolig fordi 97% av innholdet er maltodextrin.
Nå vil jeg prøve å finne et renere sucraloseprodukt.
Vennlig Hilsen
Torkil

Nena
19-05-06, 15:38
Har funnet på ICA Supermarked... men det var Splenda granular - synes bedre om den mer finkornede varianten (konsistens som Natreen) som jeg har kjøpt i England!

nøtta
20-05-06, 09:39
:eek: oj ja synes det minnet litt om sånn kunstig snø som man drysser over julekrybba :p men om 97 % er maltodexstrin (nok en ny variant av det ordet ja :D) da er jo poenget helt borte .....

Nille
20-05-06, 11:19
Har både bokser med pulver og poser med pulver av Splenda og alle er samme konsisens. Og ikke smaker det bittert heller.... Skjønner itt'no jeg ! Men de er kjøpt i USA og England da. Kanskje det de selger i Norge er tilsatt noe ? :wacko:

nøtta
20-05-06, 12:11
Har både bokser med pulver og poser med pulver av Splenda og alle er samme konsisens. Og ikke smaker det bittert heller.... Skjønner itt'no jeg ! Men de er kjøpt i USA og England da. Kanskje det de selger i Norge er tilsatt noe ? :wacko:

på inngredienselista står det maltodextrin, sucralose 1% :eek:

Nille
20-05-06, 12:26
på inngredienselista står det maltodextrin, sucralose 1% :eek:

Yupp, det er det samme på den amerikanske. Men maltodextrin skal jo være nøytralt på smak og ikke bittert heller - som Torkil beskriver....