Iset
04-05-04, 09:34
GRATINERTE KOTELETTER
1-2 koteletter pr person
smør
olivenolje
salt og pepper
4 tomater
600 g frisk sopp (sjampinjong, kantareller e.l.)
1 liten bunt persille
salt og pepper
Ostekrem: 100 g Snøfrisk med eller uten enebær
1 dl revet hvit ost
50 g smør
2 eggeplommer
Brun kotelettene godt på hver side i varm panne med olivenolje. Krydre med salt og pepper. Rør sammen ostekremen og bre den over kotelettene. Del tomatene i to, krydre med litt salt og pepper og legg dem i den ildfaste formen sammen med kotelettene. Gratinér i ovn ved 250°C i ca 5 minutter.
Stek raskt soppen i pannen rett før servering og vend inn litt finhakket persille.
1-2 koteletter pr person
smør
olivenolje
salt og pepper
4 tomater
600 g frisk sopp (sjampinjong, kantareller e.l.)
1 liten bunt persille
salt og pepper
Ostekrem: 100 g Snøfrisk med eller uten enebær
1 dl revet hvit ost
50 g smør
2 eggeplommer
Brun kotelettene godt på hver side i varm panne med olivenolje. Krydre med salt og pepper. Rør sammen ostekremen og bre den over kotelettene. Del tomatene i to, krydre med litt salt og pepper og legg dem i den ildfaste formen sammen med kotelettene. Gratinér i ovn ved 250°C i ca 5 minutter.
Stek raskt soppen i pannen rett før servering og vend inn litt finhakket persille.