View Full Version : Fryse sjalottløk


donjuanwannabe
20-06-06, 20:44
Kjøpte sjalottløk i dag og det er jo veldig mange i en sånn pose, så kan jeg fryse dem (har dypfryser)?

Fjonken
20-06-06, 20:48
Det kan du, men da må du skrelle de og forvelle de først. Og konsistensen endrer seg litt etter frysing. Løken blir litt slaskete på en måte.

Huldr
20-06-06, 21:37
De holder seg ganske lenge hvis du lagrer dem tørt og mørkt også da :) Vil tro kjøleskap også går bra i ganske lang tid!

Merete A
21-06-06, 21:19
Har hatt mine sjalottlaukar i kjøleskapet i ukesvis, og de er like fine og ferske. Ellers er et alternativ til forvelling at du rett og slett steker dem sånn nesten ferdig i masse deilig meierismør, og putter det i passelige porsjonsposer i fryseren etterpå. Vips: raskt tilbehør til biffen :D

donjuanwannabe
22-06-06, 01:16
Takk for svar. JA den forrige pakken varte jo i flere uker. Det var bare 2 stk. som ble dårlige før jeg fikk brukt dem og det er jo ikke mye. Fortsetter med kjøleskap jeg. (hvis det er greit? ;)

Fjonken
22-06-06, 09:24
Det er det da du som må avgjøre Don..:p