Hei, kom ved en tilfeldighet over en oversikt over light-isene fra Hjem-is. Regna egentlig ikke med at det var aktus for en på ketolyse, men av gammel vane sjekka jeg antall karbohydrater i innholdsfortegnelsen...
Denne isen http://www.hjem-is.no/Default.aspx?ID=1513&M=Shop&PID=2582&ProductID=101 oppgis å inneholde 11g karbohydrater og 0gram sukker. Betyr dette at å spise 100g av denne regnes som 11g eller 0gram?
Noen som har smakt den, forresten?
HEI
JEG PRØVDE DEN ISEN:D UTROLIG GOD:eek:
GÅR DU PÅ KETOLYSE, KANSJE HOLDER MED 2 SS..
LYKKE TIL:p
Hei, kom ved en tilfeldighet over en oversikt over light-isene fra Hjem-is. Regna egentlig ikke med at det var aktus for en på ketolyse, men av gammel vane sjekka jeg antall karbohydrater i innholdsfortegnelsen...
Denne isen http://www.hjem-is.no/Default.aspx?ID=1513&M=Shop&PID=2582&ProductID=101 oppgis å inneholde 11g karbohydrater og 0gram sukker. Betyr dette at å spise 100g av denne regnes som 11g eller 0gram?
Noen som har smakt den, forresten?
Du må regne 11gram/100gram is.
Hei
11 gram -tror jeg. :o
MVH
Torkil
Crama Bella Vanilla Light NYHET! Deilig vaniljeis uten tilsatt sukker.
Skummetmelk, polydekstrose, fløte, maltodekstrin, mysepulver, glyserol, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (guarkjernemel, johannesbrødkjernemel), aroma, vaniljekorn, søtningsmiddel (aspartam 30 mg/100 g), vanilje.
Næringsinnhold pr. 100 gram: Karbohydrat11 (sukker 0 g) gramFett5,0 (mettet fettsyre 3,5 g) gramProtein4,0 gramEnergi gram450 kJ/110 kcal
11g KH pr 100g, er jo rett nok, men denne isen inneholder jo polydekstrose, så endel av disse KH blir vel ikke oppsugd?:confused:
Ok, da tar vi ikke sjangsen før neste sommer ;) . Tusen takk for svar alle sammen!
beady: lag hjemmelaget da vel. :D
Jeg lager ofte iskrem av egg, fløte, søtstoff (Splenda) og smak. Bruker ofte sitronolje (kjempegodt), eller sukkerfrie Cavalier sjokoladebiter eller vanilje eller kokos eller bær. Kjempesnadder.
beady: lag hjemmelaget da vel. :D
Jeg lager ofte iskrem av egg, fløte, søtstoff (Splenda) og smak. Bruker ofte sitronolje (kjempegodt), eller sukkerfrie Cavalier sjokoladebiter eller vanilje eller kokos eller bær. Kjempesnadder.
Det var et godt tips, Iset! Kan du spesifisere mengdeforhold på ingrediensene dine? Har du evt en oppskrift uten egg (har allergiske personer i familien som evt vil smake)?
Har du eller andre evt erfaring med å bruke "vanlige" oppskrifter og bytte ut sukkeret der med søtningsstoff? Regner med det blir feil å bruke mengde sukker = mengde søtningsstoff?
eller frys ned 0,1 % youplait...