Jeg mener å lest her inne at noen kjøper "pappadums" som har 2 karbohydrater pr stk. HVilket merke kjøper dere da?
Alllt jeg fant på min menybutikk var:
Toro - indisk pappadums med hvitløk, 10 stk
Nettovekt 110g
Næringsverdi pr 100g:
Protein: 21g
Karbohydrat 57g
Fett 2,5g
Santa MAria Papadums , 10 stk
Nettovekt 110g
Næringsverdi pr 100g:
Protein 21g
Karbohydrat 2,5g
Santa MAria Papadums , 10 stk
Nettovekt 110g
Næringsverdi pr 100g:
Protein 21g
Karbohydrat 2,5g
Oj, her har jeg skrevet feil
Karbohydrat skal være 57 og fett 2,5
Jeg sjekket opp i det for rundt 2 år siden. Da brukte jeg fabrikant Sharwood, og det var dårlig merket. Fant via nettet ut at det inneholdt 2 karber pr stk. Lenge siden jeg har sett Sharwood sine. Nå bruker jeg "Pataks". Aner ikke noe om innholdet, har bare gått ut i fra at de er ca like. Kanskje litt skummelt, med tanke på at du har funnet flere med myyye karbo i:eek:
Kjøpte Pataks i dag, men ser at det ikke står hva som er i.
Det var dumt!!!
Patak's har 43,2 KH per 100g.
Og Sharwood's 46,3 per 100g.
Kjøpte Pataks i dag, men ser at det ikke står hva som er i.
Det var dumt!!!
De har ca 5 karber pr stk mener jeg å huske.. Jeg bruker dette merke selv:)
Hva er dette produktet for noe? Aldri hørt om det.....
Hva er dette produktet for noe? Aldri hørt om det.....
Dytter på denne..
valleygirl
17-02-09, 21:23
papadums er indiske "flatbrød". pensles med olje og stekes eller mikres. De er tynne og salte. Wikipedia:
The papadum (for alternative names see box) is a thin Indian (http://en.wikipedia.org/wiki/Indian_cuisine) and Pakistani (http://en.wikipedia.org/wiki/Pakistani_cuisine) wafer (http://en.wikipedia.org/wiki/Wafer_(cooking)), sometimes described as a cracker (http://en.wikipedia.org/wiki/Cracker_(food)) or flatbread (http://en.wikipedia.org/wiki/Flatbread).
An important part of South Asian cuisine (http://en.wikipedia.org/wiki/South_Asian_cuisine), recipes vary from region to region and family to family, but typically it is made from lentil (http://en.wikipedia.org/wiki/Lentil), chickpea (http://en.wikipedia.org/wiki/Chickpea), black gram (http://en.wikipedia.org/wiki/Black_gram) or rice (http://en.wikipedia.org/wiki/Rice) flour. In North India, the lentil variety is more popular and is usually called 'papad'. Salt (http://en.wikipedia.org/wiki/Salt) and peanut oil (http://en.wikipedia.org/wiki/Peanut_oil) are added to make a dough (http://en.wikipedia.org/wiki/Dough), which can be flavored with seasonings such as chili (http://en.wikipedia.org/wiki/Chile_pepper), cumin (http://en.wikipedia.org/wiki/Cumin), garlic (http://en.wikipedia.org/wiki/Garlic) or black pepper (http://en.wikipedia.org/wiki/Black_pepper). Sometimes baking soda (http://en.wikipedia.org/wiki/Baking_soda) is also added. The dough is shaped into a thin, round flat bread (http://en.wikipedia.org/wiki/Flat_bread) and then dried (traditionally in the sun) and can be cooked by deep-frying (http://en.wikipedia.org/wiki/Deep-frying), roasting over an open flame (http://en.wikipedia.org/wiki/Flame), toasting, or microwaving (http://en.wikipedia.org/wiki/Microwaving), depending on the desired texture.