Når dere lager dere eggerøre, feks til frokost, hvor mange egg bruker dere da?
Oftest lager jeg av 3 egg til frokost, men det hender jeg bruker 6 også:)
Som regel blir det 100g lettsalta sideflesk og 2-3 egg.
Når dere lager dere eggerøre, feks til frokost, hvor mange egg bruker dere da?
Jeg bruker 3 egg når jeg lager eggerøre bare til meg selv - om eggerøren er hovedingrediensen i måltidet. Er den tilbehør til røkelaks el. lign. bruker jeg 2. Til eggepannekake (som til wraps) bruker jeg 2.
Til omelett bruker jeg vanligvis 3 egg, noen ganger med tilbehør. Til eggerøre varierer det litt.
Trolljenta
04-08-06, 22:59
Jeg bruker 3 egg eller 2 egg hvis jeg har i skinke, stekt kjøttdeig eller annet.
Jeg bruker 2 hvis det er bare til meg. Har gjerne både litt kjøtt og litt grønt i i tilllegg. Og så den gode og nyttige fløteskvetten:D
donjuanwannabe
04-08-06, 23:20
Bruker 4 egg på plain omelett, hvis jeg steker bacon i tillegg så bruker jeg 3 egg.