View Full Version : God snacks- tørrfisk!


Michelle
05-08-06, 21:30
Hei alle!
Vil bare dele dette tipset med flest mulig: Tørrfisk er kjempegodt som salt snacks en kveld du fyser på noe å tygge på. Masse tyggemotstand, litt sprøtt, seigt etterhvert og med masse smak. Bor på Nordvestlandet selv, og her får vi kjøpt tørrfisk i alle kisoker, bensinstasjoner og dagligvarebutikker. Litt dyrt, dog. Nesten 30 kroner for 30 til 50 gram. Lønner seg å kjøpt store poser på en halvkilo. Sjekk også fiskehandleren som kan ha rimelig tørrfisk. Tørrfisk er nesten rent protein, og veldig sunt og godt for oss som har sansen for det!:)

nalana
13-08-06, 10:56
Ååååå, sjesker veldig på det. Husker vi gikk på tørrfiskslang som barn.Stakk ikke av med hele stykker altså, bare rev av litt og smakte på:p
Ser det nesten aldri til salgs, og når det har skjedd har det vært til noen alt for stive priser. Kanskje jeg skal undersøke hos fiskehandleren, for jeg husker at det er veeeldig godt.

Nena
13-08-06, 14:28
Heelt enig - tørrfisk er helt fantastisk! Men det er vel slik med det at enten elsker du det, eller så hater du det... Jeg er også vokst opp med tørrfisk, og husker ennå den utrolig gode tørkede steinbiten morfaren min hadde i naustet - mmmm..

Her får jeg kjøpt hel fisk som er banket, og ryggbeinet fjernet.. blir en helt annen pris enn de små posene! Og så liker jeg fisken enda bedre dersom den er bittelitt saltet før tørking..

Iset
13-08-06, 17:02
Mmm tørrfisk er nyyydelig. Nå selger de jo også tørket kjøtt i pakker (dyrt!!) på de fleste matbutikker.

zipi_71
08-04-08, 22:55
Kjempebra tips, det med tørrfisken. Blir så lei baconsvor :p Og tørrfisken er jo sunn også, fatter ikke at jeg ikke har tenkt på det før :) På denne siden er det billigere, og i STORE poser! http://torrfiskpiraten.com/store/index.html

Hyper
08-04-08, 23:07
tørrfisk??....Yuuuuuuuuuh:(

Penny Lane
08-04-08, 23:33
nam nam! ;)

Hyper
08-04-08, 23:39
Jeg liker jo ikke vanlig fisk engang..:P

zipi_71
05-05-08, 21:57
Min kjære tørrfiskpirat (http://www.torrfiskpiraten.com/store/torsk.html) som jeg har blitt hekta på, har ENDELIG fått inn HEL tørrfisk av den gode gamle sorten. Nå sitter jeg med et digert stykke som jeg i all min vikingaktige tørrfiskspisestil bruker kniv på, og skiver av deilige "fliser" som på et annet fenalår. Nyter det sammen med rødvin! Kunne ha banket fisken mer, men liker å ha noe å tygge på jeg da. Dessuten har vi lagt biter av tørrfisken i bløt, og grillet dem. Det skal vi gjøre mer av!

Elanessë
05-05-08, 22:09
Min kjære tørrfiskpirat (http://www.torrfiskpiraten.com/store/torsk.html) som jeg har blitt hekta på, har ENDELIG fått inn HEL tørrfisk av den gode gamle sorten.
Tuusen tusen takk for flott link...! Denne er jo bare helt utrolig :D
Tenk at man kan få kjøpt seg en tørrfisk og tilsendt i posten da! :sikle: