![]() |
Angående fett
Om jeg lager en omelett med bacon, cheddar ost, egg og fløte.
Trenger jeg da MER fett ved siden av? Er så usikker på dette med fettet. |
Sv: Ang fett.
Det hørtes nok ut, blir du raskt sulten igjen etterpå så burde du nok hatt litt mer...
|
Sv: Ang fett.
For å sitere Guru- Gerd: Når man tror man har fått nok fett, så tar man litt til!!!:D
Steker du i meierismør feks? |
Sv: Ang fett.
Sitat:
Jeg er mett i MANGE timer som regel. Er ikke alltid jeg orker det tredje måltidet. Nå skal det sies at jeg ikke spiser før i 11 tiden på dagen. så blir det middag i 17 tiden og da er jeg som regel mett til dagen etter. Men i går kom det litt baconsnacks frem på kvelden. Hadde laks med jukseris og litt creme fraiche |
Sv: Ang fett.
Egg alene har en fettprosent på 64 (Protein 35).
Egg stekt i smør har en fettprosent på 71 (protein 29). Så det skal ikke så mye fett til før man har fått "nok", litt avhengig av hvor høy fettprosent man vil ha :-) |
Sv: Ang fett.
Får man ikke en følelse av at det er nok? Eller skjer det lettest ved tilsatt, og ikke skjult, fett? Når jeg har spist en halv stor avokado og i tillegg 5 ml olje i samme måltid er det helt på grensen av hva jeg makter å ta inn.
|
Sv: Ang fett.
Dersom du er mett lenge etter maten, får du i deg nok fett, vil jeg tro!:)
Men pass på ved nettopp måltider som laks med blomkål. Er ikke mye fett der, selv om fiskern er såkalt fet! Smeltet smør, eggesmør, hollandasiesaus etc er fint ved siden av! |
Sv: Ang fett.
Sitat:
Avocado, uten sten og skall har en fettprosent på 95 :-) Går fint å legge til en god del proteiner der også, uten at det blir for lav fettprosent. |
Sv: Ang fett.
Sitat:
|
Sv: Ang fett.
Sitat:
(Ref matvareguiden: http://www.matvareguiden.no/matvare4703.asp) |
Sv: Ang fett.
Mulig hun mener energi%, som jo er det som teller!;)
|
Sv: Ang fett.
jvb: Jepp, jeg mener energiprosent, det burde jeg ha skrevet :-)
Du sikter til gram. |
Sv: Ang fett.
Sitat:
|
Sv: Ang fett.
Sitat:
Hva med eggemuffins...? Har ikke laget det selv, og husker ikke hvor jeg har sett oppskrift, men man lager altså en røre av egg (og noe annet) og steker i muffinsformer. |
Sv: Ang fett.
Sitat:
Er det disse du mener, Dreamy? |
Sv: Ang fett.
Kitt: ja se der ja, kan godt være der jeg så det :-)
Tror jeg må lage meg noen, og dette må jo være super matpakkemat til store og små :-) |
Sv: Ang fett.
Sitat:
TAKK for masse svar:):) Dreamy. Jeg er fast leser av bloggen din og du er min stoooore inspirasjon. Så er det sagt:p Jeg lager eggemuffinst med spinat og litt løk. Var en oppskrift som stod i southbeach boka. Gikk på det for en god stund siden og da gikk jeg bare ned 2 kilo. Mannen 10. Så det så!!! Men i allefall, Egg fløte salt pepper spinat løk ost Også stekes i ovnen på 180 gr i ca 20 min eller til de er stive |
Sv: Ang fett.
Sitat:
|
Sv: Ang fett.
Sitat:
Dere andre? |
Sv: Ang fett.
Kanskje svenskene har mer karborike avocadoer enn oss?
|
Sv: Ang fett.
Det er to typer avokado. Den med glatt skall har mer karbo.
|
Sv: Ang fett.
Hmm. Okei. Da må vi kjøpe de ruglete da..
|
Sv: Ang fett.
Sitat:
Sitat:
|
Sv: Ang fett.
Sitat:
|
Sv: Ang fett.
Jeg syns den grønne har litt skarpere smak. Liker den brune best!:)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:38. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no