![]() |
Knallgode hamburgerbrød
Kom over disse her om dagen. Disse er utrolig gode.
Kilde: http://lchf-bloggen.blogspot.com/2010/07/burgere.html 2 burgerbrød: 1 dl sesamfrø - finmales i blender (VIktig å velge de UTEN skall, disse har minst KH) 1 dl revet ost 2 små egg 1 ts bakepulver 1 liten ss fiberhusk litt salt litt sukrin / splenda litt ekstra sesamfrø ____________________ Bland alle ingrediensene i en blender. Juster eventuelt røra med litt fløte hvis den blir for tykk. Legg røra i to passe store (burgerbrødstørrelse) klatter på bakepapir. Pynt med sesamfrø og stek på 175 grader i ca 20 minutter. |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Disse må prøves, stoler på deg - elsker lasagnen du har lagt ut her :)
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Jeg har prøvd, og de ble veldig gode. Men finmalte ikke sesamfrøene på forhånd, bare blanda alt med stavmikser. Det gikk fint. Disse egner seg bra som fine frokostbrød også (hadde ett til overs som jeg spiste til frokosten dagen etter).
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Disse anbefales!!! Ble knallgode og perfekt til lavkarbo-burgern ;) Passe harde så de gjør jobben med at man kan spise burgeren med hendene og ikke med kniv og gaffel. Sikkert også perfekt til frokostbrød :)
Lett og lage også! |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Dette blir middagen i morgen :heia:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Oooh, det hørtes herlig ut!
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Vart inspirert og laga desse til middag i dag, med god kjøtdeig frå slaktaren på hjørnet. Nam! :sikle:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Ååååå, nam :) Dette var helt fantastisk :) Har hatt hamburger til middag idag etter denne oppskriften fra HCLF bloggen. De blei supergode og jeg blei nesten irritert når jeg var mett etter en ;)
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Ups, stekte på 200 grader i 20 minutter jeg. Ble ganske mørke under. Men de smaker nok godt for det :)
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Hadde akkurat disse til middag. Mmm, det ble bra! Den eneste feilen var de hjemmelagede hamburgerne mine som ble aaalt for høye. Det ble visst store kjøttkaker i stedet. Men godt smakte det, selv om det ble litt for høyt til å gape over.
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Jeg trykket mine litt flate før steking jeg :) Klattt de på bkepapir og trykket de utover til str på burgeren jeg stekte.. d ble vel litt over 1 cm høye på stekebrettet før steking. de hevet seg litt, men ikke veldig mye..Synes de ble perfekte og jeg har planer om en hamburgermiddag snart igjen :)
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Disse var gode, blir flere av disse
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Oi. Dette må prøvest:)
Er det noen som vet hvor mange karb det er i brøda? |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
1 dl sesamfrø = 8,4 med skall og 3,4 uten skall 1 dl revet ost = 0 2 små egg = 0,3 1 ts bakepulver = 1,0 1 liten ss fiberhusk = 0 litt salt = 0 litt sukrin / splenda = 0 litt ekstra sesamfrø Med skall: 9,7 delt på to blir 4,85 per hamburgerbrød (pluss bittelitt sesamfrø oppå). Uten skall: 4,7 delt på to blir 2,35 per hamburgerbrød (pluss bittelitt sesamfrø oppå). |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
Pr 100 gram er det følgene: UTEN skall: 4,5 MED skall: 11,2 Det blir altså 4,7 i hele deigen, eller 2,35 pr stk om du lager dem like store:) Marius EDIT: Fint om du endrer innlegget ditt med riktig, bare så det ikke er noen som leser ditt innlegg og får feil info;) |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Du skriver jo ikke i oppskriften din at du bruker de uten... Så da er det vel ikke FEIL det Aeryth har regnet ut.. Er vel like sannsynlig at folk velger sesamfrø med skall når de ser "sesamfrø" som at de velger de uten...
Så du bør kanskje presisere at du bruker de uten da, hvis det er veldig viktig for deg at tallene er helt riktige:) |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Jepps, beklager det. Skal spesifisere det i oppskriften nuh.
Jeg kopierte bare oppskriften fra ett annet nettsted. |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
Men tar selvkritikk for at jeg ikke presiserte at det er uten skall i oppskrifta:) PS! Har sett deg debattere ofte i det siste, og du har en tendens til å bruke veldig krasse og unødvendige ord som skaper negativitet. Mulig du ikke tenker over det selv, men bare tipser deg om å lese over det du skriver engang til:) |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
Heldigvis så er jeg ikke på detta forumet for å få venner og for å løpe i blomsterenga, så jeg kommer nok til å fortsette å si ting som de er og ikke pakke alt inn i tretten pakker sukker. Hvis du ikke tåler det så finnes det en ignorefunksjon her:) |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
står sesamfrø uten skall på pakken:) |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Det er forresten lurt å rapportere de innleggene man finner støtende:)
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Hadde heldigvis typen uten skall i skapet:)
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Morsomt Å si at et forum ikke er virkelig liv. Det er da virkelige mennesker her med virkelige fØleser... selv om man ikke ser dem.... =) men jeg syns ikke nelli er noe krassere enn marjusen sÅ.. =)
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
... :_oy:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Deigen funker fint som pizzabunn også! Litt vanskelig å smøre den ut (på bakepapir), men det hjelper med kaldt vann på slikkepotten. Stekte den litt (ca. 10. min.) før jeg hadde på fyllet og stekte videre til osten var smelta.
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Mine hamburgarbrød blei nesten som pizzabunn heilt av seg sjølv, da dei flaut utover.
Neste gang må eg kanskje ta berre eitt egg, så det blir meire "deig" enn "røre". |
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Sitat:
|
Sv: Knallgode hamburgerbrød
Det var lurt. Skriv meg det bak øret :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:26. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no