![]() |
Vet du hva dette er?
http://img.photobucket.com/albums/v3...sGF/godmat.jpg
Anyone? ;) jeg skal fortelle det litt lengre ned etterhvert om ingen gjetter riktig ;) |
Sv: Vet du hva dette er?
Kaviar?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Ektoplasma?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Jordbæris? :snill:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Jordbæris?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Hm....... hvis det hadde vert jordbæris så hadde de vel ikke pakka den i pappesker? Tror det er et lurespørsmål.
Mine B-12 vitaminer som jeg best. på iHerb er rosa. Kan det vere noe slikt? Hint, hint??? |
Sv: Vet du hva dette er?
Hm, likna på noko sukkerkliss. Sånn, skumgummisnop som berre er sukker?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Kan det være masse til disse trykkfaste isolasjonsplatene som brukes under fundament og slikt?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Karamell eller XXL skumgodt :D
|
Sv: Vet du hva dette er?
Det ser litt ut som softis med jordbærsmak! :stortsmil
Men jeg vil kanskje likevel gjette på at det er en form for malt kjøtt eller noe sånn ekkelt.. Men rett i pappesker? Nei kanskje ikke :p |
Sv: Vet du hva dette er?
Ikke MUK, vel?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Polyestermasse som skal bli til rosa fleecedresser? :o
|
Sv: Vet du hva dette er?
Nå har jeg funnet ut av det, men siden jeg egentlig jukset så skal jeg ikke røpe det :p
|
Sv: Vet du hva dette er?
Resultatet av tarmskylling fra en som går på extrem høykarbomat???:eek:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
Sitat:
Takke meg til nygrillet kylling fra varmdisken i butikken ;) |
Sv: Vet du hva dette er?
Kjenner jeg ble litt uvel :wacko:
|
Sv: Vet du hva dette er?
ÆÆÆsj! En stund til det blir nuggets på meg:p
|
Sv: Vet du hva dette er?
Sikker på at det ikke er ektoplasma? :p
Jeg synes det er litt mye pes rundt MUK, jeg. Ok, kanskje ikke det mest delikate, men i gamle dager brukte man ALT på dyret, marg som tunge og tarmer og what not. Det er respekt for naturen. Nå skal liksom alt være pent og stilt etter en kresen gane. Jeg har ingenting i mot MUK, så lenge matvarer er merket med det. Synes pølser med MUK kan smake vel så godt som pølser av rent kjøtt. Da er det langt verre med all denne potet-, mais og soyadritten de sper ut med. Just my two cents. ;) |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
Fikk servert nyrepai i England en gang for ca 15 år siden. Sliter fortsatt med tanken på at jeg spiste nyrer... |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
Jeg veit ikke hva som gir meg disse sperrene, men det er som en fobi på en måte. Folk har gitt meg mat de har sagt er noe annet og jeg har spist og det var godt. Men når de sier hva jeg egentlig har spist får jeg nesten angstanfall og er kvalm i ukesvis etterpå. |
Sv: Vet du hva dette er?
Jeg er oppvokst med slaktinga hjemme,
der alle deler av dyret ble brukt til noe :ja: Vil ikke si det var bare fordel å se på at blodpølsa ble til :o Men jeg spiser det meste, men har bare ikke lyst til at andre skal sitte og fortelle meg hvilken del av dyret jeg sitter og spiser på :o Og så er jeg veldig rar på det viset at kjøttet må i fryseren en tur først, jeg vil ikke ha kjøtt av nyslakta dyr :nei: Og som noen sa litt lenger opp her, vi vet ikke riktig alt de putter i annen mat heller, tror nok vi hadde mista lysta på div hadde vi sett prosessen det er igjennom først :ja: |
Sv: Vet du hva dette er?
Greit å kunne spise alt av dyret. Det er også greit at framstillingsmetodene og tilsetningene er kjent. Jeg spiser gjerne lever, hjerte, oksehale, svor og tunge - men jeg sliter mer med industrielt framstilte "matetterlikninger"...
Jeg ser på det som et varselsignal når maten trenger kunstig tilsatt smak - selv om jeg ser at det er en glidende overgang fra krydder. Uansett synes jeg mat bør merkes slik at enhver kan velge selv. |
Sv: Vet du hva dette er?
Mmm, gryte lagd på elghjerte lager jeg hver höst! Gött det :sikle:
Og er også oppvokst med at vi brukte "alt" på grisen. Värt med på å lage alt fra blodklubb til sylte. Sylte... Gleder meg til julesylta jeg :D |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
trodd jeg hadde hørt det meste jeg med en far som er slakter og pølsemaker, men griser med fisk har jeg ikke hørt om. Ellers spiser jeg nesten alt selv. Blodpølse liker jeg ikke, men det har med smaken å gjøre ikke at det er blod. Lungemos og tunge er noe av det beste jeg vet :sikle: Og jg har vært med på å lage det:p |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Må innrømme at det så skikkelig digg ut... Helt til jeg leste hva det er. Hehe... Men spiser MUK jeg da...det så bare så fantastisk rosa og søtt ut. Nam... Jeg stemmer for å finne på no lavkarbo-digg som ser sånn ut. Nam...
|
Sv: Vet du hva dette er?
Jeg har ikke problemer med å spise innmat, levergryte er skikkelig snadder :) Hvis jeg skal gå å tenke på hvilken del av dyret ting er fra så hadde jeg nok aldri spist pølser som er stappa i tarmer :)
|
Sv: Vet du hva dette er?
For å sitere filmen De Grønne Slagtere angående pølser; Jeg vet ikke om noen større fornedrelse enn å bli drept for så å bli stappet inn i din egen tarm. :cool:
Sorry, jeg kunne ikke dy meg ... :_plystre: |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
(Den som kun tar spøk for spøk og alvor for alvor har i grunn forstått begge deler like dårlig - elns.) |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Hvis "fisken" på en gris er indrefilet, skjønner jeg ikke hvorfor du ikke spiser det Sothøna???
Syns det er drøyt jeg, at enkelte ikke vil spise deler på dyret bare fordi det er ekkelt. Kyllingbryst, oksekjøtt, svinefilet...alt er muskler. Hjertet er en muskel. Tunga er en muskel. Den eneste forskjellen er at det -ser- litt annerledes ut. Ja, og positive forskjeller kan være at det er mer næringsrikt, i alle fall leveren! Rart, jeg har barna i hva man kan kalle en alternativ barnehage, men de syns det er ekkelt å spise kjøttdeig med tanke på alle innvollene oppi der... |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
Jeg tror mye ligger i at mange av oss har fjerna oss fra naturen i stor grad. Vi plukker opp kverna kjøtt i butikken, liksom. Jeg vokste opp med partering av rein på stuebordet hjemme, og sløya min egen fisk nesten før jeg kunne gå. Jeg har aldri vært særlig fin på det når det kommer til mat. :) |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
jeg spiser ikke nyslaktet kjøtt før det har vært i fryseren en tur, det var ihvertfall det jeg mente å si ;) Jeg spiser det meste, men ikke mens jeg holder på å pakke kjøttet. Mannen min driver med jakt, og når han kommer hjem med kjøtt og holder på med pakkinga, så elsker han å steke seg noen smakebiter, men det greier ikke jeg. Det bare MÅ ha vært i fryseren først :o |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
Da farmor levde og var i form hentet vi også poteter, gulrøtter, kål, rabarbra, solbær, jordbær, rips og stikkelsbær rett fra åkeren utenfor huset når vi skulle ha middag! :D Det var stas for meg og søstra mi det! For min del handler det om respekt for maten når jeg er med og fisker fisken selv, sløyer den, kaster innmaten til måkene, bærer det opp til huset, og bruker timer på å filetere og lage fiskemat. Samme med krabbene - de kokes jo levende - og kan jo oppfattes som dyreplageri, men jeg gjør det så effektivt som mulig, og jeg skal jo SPISE maten med stor nytelse! Jeg takker gjerne høyere makter for å ha gitt meg fangsten og jeg - litt som indianarene gjorde ;) Takker farmor og pappa for å ha lært meg alt dette :) Vi skal snart ha krabbelag her - fanget store flotte krabber med enorme klør i sommer, som ble kokt og fryst direkte når de var kjølnet. Skal klistre avispapir på bordet, hente fram verktøy, finne fram ei bøtte med hvitvin, lage aioli og salat og sitte og drikke vin, skravle masse og pilke fram kritthvitt krabbekjøtt - NAM! |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Glad jeg ikke klarer sånt lenger, etter at kyllingkjøttboller var det siste jeg spiste før jeg fikk omgangssyken, sist:p
|
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:06. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no