Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Kake/dessert og snacks (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Den beste sjokoladekaken jeg vet om (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=52935)

Ziltoidia 28-08-12 14:54

Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Først og fremst må jeg si at det ikke var jeg som fant opp denne oppskriften, men jeg følte rett og slett for å skape litt blest om denne kaken. Jeg har nok lagd den minst fire ganger, og har fått god hjelp til å spise den opp hver gang, selv om jeg er den eneste lavkarberen i familien. Selv de største søtmumsene som avskyr all søtning som ikke er sukker synes den er kjempegod.

Det jeg har gjort med denne oppskriften, er å skrive den om til å gjelde en kake og ikke to. Så... her kommer den:

http://img.photobucket.com/albums/v4...p/DSC_0293.jpg
80 ml/g (1/3 cup) smør/kokosolje
110 ml (60g) (1/2 cup) kakaopulver
4 eggehviter
1/8 ts (1/2 ml) bakepulver (originalt cream of tartar)
1 egg
4 eggeplommer
125 ml/g (1/2 cup) kokosmelk
110 ml (110g) (1/2 cup) sukrin og 2 ts stevia (1 var mer enn nok hos meg)
1/2 ts salt
1/2 ts vaniljeekstrakt (eller pulver)
110 ml (60-65g) (1/2 cup) kokosmel

(Har i det siste eksperimentert med noen spiseskjeer tagatesse. Mmmm...)

- Smelt smøret i en kjele på medium varme og tilsett kakao - bland godt! Ta av platen og avkjøl.
- I en annen bolle pisker du stive eggehviter med bakepulver, og sett bollen til side.
- I den siste bollen blander du kokosmelk, egg, 4 eggeplommer, sukker, salt og vanilje.
- Bland sakte inn kakaomiksen.
- Ha i kokosmel og mix til det er veldig glatt (tykkelsen her vil avhenge av melet).
- Bland i eggehvitene.
- Hell i røren i en rund form på ca 23 cm og stek på 180 grader i 30-35 minutter (eller til det ikke er deig på pinnen).
- Etter at det har stått kaldt har du på glasur:

Glasur
30 ml/g (1/8 cup) kokosmelk
100 g kremost
60 ml (1/4 cup) splenda (byttet ut med tagatesse sist gang. Anbefales. Men smak til)
60 g (1/4 cup) kokosolje eller smør
110 ml (1/2 cup) kokos

http://img.photobucket.com/albums/v4...Untitled-6.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v4...Untitled-7.jpg

Bilder og oppskrift fra bloggen min. Her er oppskriften for to kaker, slik at du får brukt hele boksen med kokosmelk.

OPPDATERING 1: Åja... jeg tror forresten hele kaka inneholder 20 karber, uten at jeg har tatt høyde for hvilken søtning man velger å bruke.

OPPDATERING 2:
http://img.photobucket.com/albums/v4...DSC_0002-6.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v4...DSC_0003-4.jpg

Dietta 28-08-12 15:03

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Åååååååååååå :sikle: (ikke sikker på om jeg kal si tusen takk og gi deg en blomst, eller om jeg skal kjefte som bare rakkern for at du legger ut slike fristende saker :p)

smgj 28-08-12 15:24

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Det må jo bare bli deng for å legge ut noe sånt... ;)

Blir denne "fuktig" (moist) eller blir den tørr-ish som formkaker vanligvis blir?

... og ... hvor kom de 8 eggeplommene plutselig fra?

Dietta 28-08-12 15:38

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av smgj (Innlegg 1376812)
Det må jo bare bli deng for å legge ut noe sånt... ;)

Blir denne "fuktig" (moist) eller blir den tørr-ish som formkaker vanligvis blir?

... og ... hvor kom de 8 eggeplommene plutselig fra?

Vi kan denge sammen vi - etter å ha spist kaka sellvfølgelig ;)

milena 28-08-12 15:51

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Ååååå! Men, 4 eller åtte eggeplommer?

Dietta 28-08-12 16:20

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Hun skriver at hun har omarbeidet oppskiften fra 2 kaker til 1, så jeg regner med at det er 8 på 2 og 4 på 1. Altså bare en skrivefeil.
Men - vi får sikkert svar etterhvert :)

Ziltoidia 28-08-12 16:28

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Oioioi! De 8 eggeplommene kommer fra oppskriften på to kaker. Bra dere oppdaget det. Har rettet på det nå. :P


Når det gjelder hvorvidt kaken blir fuktig eller tørr...æææh.. vanskelig å si. Kanskje litt fuktigere enn ordinære sjokoladekaker, men ikke helt brownie-blaut heller. Ga det mening? :p

milena 28-08-12 16:47

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Tusen takk for svar. Prøver nok denne til helga f. eks. Regner med at den kan fryses, eller? Jeg må fryse slike ting eller så forsvinner de bare:rolleyes:.

Ziltoidia 28-08-12 17:19

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Har aldri prøvd å fryse den ned (det har jo ikke vært noe behov for det ettersom folk spiser den opp med en gang xD ), men jeg kan ikke komme på noen grunn til at det ikke skal gå bra.

milena 28-08-12 17:58

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Jeg skal gi beskjed når jeg får testet det!

smgj 28-08-12 18:14

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Ziltoidia (Innlegg 1376837)
Når det gjelder hvorvidt kaken blir fuktig eller tørr...æææh.. vanskelig å si. Kanskje litt fuktigere enn ordinære sjokoladekaker, men ikke helt brownie-blaut heller. Ga det mening? :p

Ga mening, gjorde baking vanskeligere å motstå. :rolleyes:

Sunniva37 28-08-12 21:21

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Oj! Den så god ut! :sikle: Lagres for bruk til en passende (snarlig) anledning! :blomster:

Shamu 29-08-12 08:13

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Oi, denne så god ut. Den skaljeg lage til søndag når jeg har bursdag. Men jeg skulle ønske det var mål i gram, jeg sliter litt med cups og ml.
Når du sier du har testet ut med tagiatesse, gjelder det bunnen også? Bytter du bare lik mengde sukrin og tagiatesse, eller mindre tagiatesse?

Chamomilla 29-08-12 13:04

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Noterer bak øret at jeg skal teste denne en helg! :blomster:

Ziltoidia 30-08-12 14:53

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Shamu (Innlegg 1377032)
Oi, denne så god ut. Den skaljeg lage til søndag når jeg har bursdag. Men jeg skulle ønske det var mål i gram, jeg sliter litt med cups og ml.
Når du sier du har testet ut med tagiatesse, gjelder det bunnen også? Bytter du bare lik mengde sukrin og tagiatesse, eller mindre tagiatesse?

Det er jeg enig i. Kanskje jeg husker å skrive om til gram etter at jeg har lagd den neste uke igjen. :p

Når jeg har brukt tagatesse har jeg faktisk bare hatt i ekstra (i tillegg til sukrin altså). Søtmumsene i familien ble svært glad ettersom de tidligere syntes at den ikke var søt nok. Jeg tror jeg holdt litt tilbake på steviaen da.

Shamu 06-09-12 13:09

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Ziltoidia (Innlegg 1377434)
Det er jeg enig i. Kanskje jeg husker å skrive om til gram etter at jeg har lagd den neste uke igjen. :p

Når jeg har brukt tagatesse har jeg faktisk bare hatt i ekstra (i tillegg til sukrin altså). Søtmumsene i familien ble svært glad ettersom de tidligere syntes at den ikke var søt nok. Jeg tror jeg holdt litt tilbake på steviaen da.

Husket du det? :-)

Marella77 06-09-12 13:48

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Denne så nydelig ut! Takk for at du deler!! ps, har noe sp.mål ang. oppskriften...

Hva mener du med det i parantes?:
1/8 ts bakepulver (originalt cream of tartar)

Kokosmelk som på hermetikkboks?
125 ml (1/2 cup) kokos melk

Da du brukte tagatesse, kuttet du ut stevia da? Hvor mange ml med tagatesse og sukrin brukte du da?
(110 ml (1/2 cup) sukrin og 2 ts stevia (1 var mer enn nok hos meg)

Hva er forskjellen? Eller rettere sagt, hva er vaniljeekstrakt?
1/2 ts vaniljeekstrakt (eller pulver)

Hvor får man kjøpt kokosmel?
110 ml (1/2 cup) kokosmel

Amles 06-09-12 13:57

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Oi! Tusen takk for oppskriften!
Denne skal jeg prøve ut asap..:D
Smaker den sånn lavkarbo-ish, eller er den mere lik "vanlig" kake?

Dietta 06-09-12 13:57

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Marella77 (Innlegg 1379696)
Denne så nydelig ut! Takk for at du deler!! ps, har noe sp.mål ang. oppskriften...

Hva mener du med det i parantes?:
1/8 ts bakepulver (originalt cream of tartar)
Tror oppskriften er amerikansk i utgangspunktet, og at det i den står cream of tartar. Vi erstatter med bakepulver

Kokosmelk som på hermetikkboks?
125 ml (1/2 cup) kokos melk
Ja, det brukte jeg. Lot det lunkes litt i kjelen så alt ble flytende før jeg målte opp.

Da du brukte tagatesse, kuttet du ut stevia da? Hvor mange ml med tagatesse og sukrin brukte du da?
(110 ml (1/2 cup) sukrin og 2 ts stevia (1 var mer enn nok hos meg)
Her fulgte jeg bare oppskriften - brukte ikke tagatesse

Hva er forskjellen? Eller rettere sagt, hva er vaniljeekstrakt?
1/2 ts vaniljeekstrakt (eller pulver)
Du kan kjøpe flytende vaniljeekstrakt bl.a. på Iherb. Jeg har det, og bytter på med vaniljepuler.

Hvor får man kjøpt kokosmel?
110 ml (1/2 cup) kokosmel
På Iherb (vil du ha link ?), eller på helsekost.

Ser at hun ikke er pålogget, så jeg kan i hvert fall svare på noe av det ;)
Legger svaret under spørsmålene jeg...
Jeg bakte denne og hadde med på besøk til Bønna. Den var god, men beskjeden fra Bønna var at den var enda bedre dagen etter :D

Marella77 06-09-12 14:06

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Dietta (Innlegg 1379702)
Ser at hun ikke er pålogget, så jeg kan i hvert fall svare på noe av det ;)
Legger svaret under spørsmålene jeg...
Jeg bakte denne og hadde med på besøk til Bønna. Den var god, men beskjeden fra Bønna var at den var enda bedre dagen etter :D

supert Dietta!! Takk, og ja takk til link også ;)

Men er kaken så god at den er verdt å bake? Er litt lat når det gjelder kakebaking, så orker ikke om jeg blir skuffa om du skjønner. Jeg stoler på deg, så hvilken terningskast vil du gi? Kan godt sende terningskast på privaten, og du ikke vil her ;)

milena 06-09-12 14:12

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Marella77 (Innlegg 1379703)
supert Dietta!! Takk, og ja takk til link også ;)

Men er kaken så god at den er verdt å bake? Er litt lat når det gjelder kakebaking, så orker ikke om jeg blir skuffa om du skjønner. Jeg stoler på deg, så hvilken terningskast vil du gi? Kan godt sende terningskast på privaten, og du ikke vil her ;)

Den er så god! Og så har ett stykke (kaka delt i 12) bare 128 kalorier og 1gr karbo - tror at jeg har regna rett.


Jeg skal prøve den litt anderledes i helga med 2 stykk i litt større former så den blir litt tynnere og så legge noe fyll mellom.

Dietta 06-09-12 14:27

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Marella77 (Innlegg 1379703)
supert Dietta!! Takk, og ja takk til link også ;)

Men er kaken så god at den er verdt å bake? Er litt lat når det gjelder kakebaking, så orker ikke om jeg blir skuffa om du skjønner. Jeg stoler på deg, så hvilken terningskast vil du gi? Kan godt sende terningskast på privaten, og du ikke vil her ;)

Her er link til kokosmel, og her er vaniljeekstrakten jeg har.

Kaken var absolutt god. Neste gang skal jeg brekke opp en 70 % sjokolade eller en plate med mørk tagatosesjokolade og ha i også. Kanskje også litt mer søtning, men det er ikke nødvendig, heller smak og behag.
Kokostoppingen var veldig god. Lurer på om jeg skal prøve med den kremosten med mandarin neste gang, for den synes jeg er så god.
Jeg er veldig kresen på sjokoladekake (alltid vært min favoritt, så det skal litt til å toppe sukkervariantene), men dette er foreløpig den beste erstatningen jeg har prøvd. Liker alltid å lage min egen vri etter å ha testet originaloppskrift, så som sagt blir det litt sjokolade i kaken neste gang :)

milena 06-09-12 14:37

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av milena (Innlegg 1379705)
Den er så god! Og så har ett stykke (kaka delt i 12) bare 128 kalorier og 1gr karbo - tror at jeg har regna rett.

Jeg skal prøve den litt anderledes i helga med 2 stykk i litt større former så den blir litt tynnere og så legge noe fyll mellom.

Ja eg hadde ikke toppingen på kom jeg på - det er derfor det er mindre kalorier og karbohydrater.


Tror også at det Dietta foreslår med sjokoladebiter i kan bli veldig godt!

smgj 06-09-12 14:45

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Jeg vil bare tipse om flytende vaniljestevia. Det er helt genialt. Jeg erstatter en god del annen søtning OG vaniljestang/pulver med dette.
NB - bruk alltid vaniljesteviaen først (for å unngå oversøting).. til det er passe vaniljesmak - fortsett så med annen sukker(-erstatning) til deigen er passe. Jeg ender vanligvis opp med 5-20 dråper til kaker/fyll... Veldig godt i mokkakrem eller vaniljekrem. Og i formkaker osv osv.

Dietta 06-09-12 14:49

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av smgj (Innlegg 1379711)
Jeg vil bare tipse om flytende vaniljestevia. Det er helt genialt. Jeg erstatter en god del annen søtning OG vaniljestang/pulver med dette.
NB - bruk alltid vaniljesteviaen først (for å unngå oversøting).. til det er passe vaniljesmak - fortsett så med annen sukker(-erstatning) til deigen er passe. Jeg ender vanligvis opp med 5-20 dråper til kaker/fyll... Veldig godt i mokkakrem eller vaniljekrem. Og i formkaker osv osv.

Signerer bare denne jeg - helt genal :D

Ziltoidia 06-09-12 16:00

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Shamu (Innlegg 1379686)
Husket du det? :-)

Fødselsdagsselskapet skal være på søndag, så det blir vel i de nærmeste dagene. :p
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Marella77 (Innlegg 1379696)
Denne så nydelig ut! Takk for at du deler!! ps, har noe sp.mål ang. oppskriften...

Hva mener du med det i parantes?:
1/8 ts bakepulver (originalt cream of tartar)
- Det er riktig som dietta sier, at oppskriften originalt er amerikansk. Jeg lot det stå dersom noen skulle føle for å bruke cream of tartar.

Kokosmelk som på hermetikkboks?
125 ml (1/2 cup) kokos melk
- Ja! Jeg pleier å vispe det ut i egen bolle ettersom den pleier å skille seg. Så lar jeg bollen stå, ettersom noe av det skal brukes i kremen oppå kaken.

Da du brukte tagatesse, kuttet du ut stevia da? Hvor mange ml med tagatesse og sukrin brukte du da?
(110 ml (1/2 cup) sukrin og 2 ts stevia (1 var mer enn nok hos meg)
- Ja, jeg tror det... men jeg husker faktisk ikke. Jeg tror oppskriften er beregnet på mer konsentrert stevia enn den jeg har. Det beste er nok å smake på røren mens du tilsetter søtning.

Hva er forskjellen? Eller rettere sagt, hva er vaniljeekstrakt?
1/2 ts vaniljeekstrakt (eller pulver)
- Ekstrakt er flytende og pulver er.. ja, pulver. Begge deler tilsetter vaniljesmak, så da tenker jeg du kan bruke det du har.

Hvor får man kjøpt kokosmel?
110 ml (1/2 cup) kokosmel
- På helsekost. De ser slik ut:
http://www.amanvida.eu/media/catalog...osvezels_2.jpg

Da har jeg og svart på spørsmålene. Håper det hjalp. :)

Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Amles (Innlegg 1379701)
Oi! Tusen takk for oppskriften!
Denne skal jeg prøve ut asap..:D
Smaker den sånn lavkarbo-ish, eller er den mere lik "vanlig" kake?

Jeg vet ikke helt hva du legger i lavkarbo-ish.... men den er ikke eggete eller noe sånt. Tror jeg skal være såpass vågal og si at den er mer lik vanlig kake.


Og ja... vaniljestevia må være ideelt til denne! Jeg har kjøpt steviadråper med vanilje, sjokolade og english toffee siden sist. Så denne gangen blir det nok... en interessant kake. :p

Marella77 06-09-12 17:37

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Tusen takk for svarene alle sammen!!! :) :)

Ziltoidia 07-09-12 14:29

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Da har jeg lagt inn mål i gram på smør, kakao, kokosmelk, sukrin og kokosmel. :)

I dag droppet jeg stevia teskjeene og hadde istedenfor i 1 spiseskje tagatesse, og 4 dråper av hver: stevia dråper vanilje, english toffee, chocolate. Hadde 3 spiseskjeer tagatesse i glasuren istedenfor splenda. Er redd for at det ble alt for mye. :p Kaken blir fortært på søndag, så da skal jeg melde hvordan det ble.

milena 07-09-12 18:22

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Da står to kaker i ovnen i litt større former. De skal få et lag med krem og lerum syltetøy mellom og så skal de få sjokoladeglasur. Ummmm! Gleder meg til i morgen!

Moogie 07-09-12 23:14

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
ååå! Høres ut som en skikkelig god kake! den må jeg bake en dag snart. Hvordan er den å fryse ned? Tenkte om jeg baker 2 kaker....

Ziltoidia 07-09-12 23:17

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Jeg har aldri prøvd, så det aner jeg ikke... men ser ingen grunn til at det ikke skal gå bra. Den er veldig fast, og lett å flytte på i et stykke.
Her har du dobbel oppskrift forresten: http://goodshiplollypoop.blogspot.no...late-cake.html :)

milena 08-09-12 04:08

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Moogie (Innlegg 1380226)
ååå! Høres ut som en skikkelig god kake! den må jeg bake en dag snart. Hvordan er den å fryse ned? Tenkte om jeg baker 2 kaker....

Jeg har frøset den ned. Utrolig bra. Uten kokoskremen på toppen da, men kom helt fint ut av frysen.

Moogie 08-09-12 15:09

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
hm... skulle prøve den ut idag, men lurer på den siste linje til glasuren:
110 ml (1/2 cup) kokos

Hva menes det med kokos her? Kokosmasse? Eller? Hvordan ser den ut og hvor kjøper man den? iHerb? helsekost? Noen som har en link?

Dietta 08-09-12 15:12

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Moogie (Innlegg 1380459)
hm... skulle prøve den ut idag, men lurer på den siste linje til glasuren:
110 ml (1/2 cup) kokos

Hva menes det med kokos her? Kokosmasse? Eller? Hvordan ser den ut og hvor kjøper man den? iHerb? helsekost? Noen som har en link?

Det er vanlig kokosmasse som du får på nærmeste butikk :)

Moogie 08-09-12 15:14

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Dietta (Innlegg 1380461)
Det er vanlig kokosmasse som du får på nærmeste butikk :)

sånn som man ellers bruker på kakene? Er den god som selges på vanlige butikker?

Dietta 08-09-12 15:16

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Moogie (Innlegg 1380463)
sånn som man ellers bruker på kakene? Er den god som selges på vanlige butikker?

Ja, helt vanlig kokosmasse som du bruker på kaker. Kokos har lite kh, så dette er noe av det man fint kan fortsette å bruke selv om man spiser lavkarbo.
Har aldri kjøpt kokosmasse annet enn på Kiwi, Meny etc, så jeg aner ikke om det man event. kan kjøpe andre steder smaker noe bedre.
Lykke til med kaka :)

milena 09-09-12 03:04

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av milena (Innlegg 1380092)
Da står to kaker i ovnen i litt større former. De skal få et lag med krem og lerum syltetøy mellom og så skal de få sjokoladeglasur. Ummmm! Gleder meg til i morgen!

Å guri hvor godt dette ble! Ble bare syltetøy mellom lagene og sjokoladeglasur! Litt bitter, men akkuratt slik jeg liker den. Denne er min løsning for kaker framover. Og alle ikkelavkarbomenneskene spiste som bare det!

Ziltoidia 09-09-12 15:11

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Åh, det var herlig å høre! :D

Tarato 09-09-12 17:59

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Jeg sier som et par andre at det blir deng hvis denne kaka er god... den står i ovnen nå, og jeg - ja - smakte på røra. Hvis kaka tilsvarer den så....

Jeg orker ikke bruke tid på å finne/prøve gode kakeoppskrifter, særlig fordi så mange inneholder ost/fløte el.l (kumelkallergi). Denne var uten alt, og osten i fyllet byttet jeg elegant ut med snøfrisk (som har 20% kumelk og må gå bra i små mengder). Jeg gikk rett på tagetesse på all søtning forresten; er ikke så glad i sukrinen. Nå skal jeg spise middag sånn at kaka ikke blir middagen....

Samtidig som jeg tutrer her, håper jeg denne blir vellykket, for da har jeg - om ikke annet - en kake å bake/ta med/servere i slike anledninger. Som nå har jeg ingenting jeg kan ta, annet enn hvis jeg smører snitter e.l..

Nok sutter! Snart smak!

_____________________

Og ja....det blir nok deng... Kaka er ikke eggete, svampete - heller litt tørr. Jeg stekte min i 35 min, og skulle kanskje gitt meg etter 30. Men den glasuren oppå, som jo er litt syrlig pga snøfrisken - var den kjempegod! Jeg kommer til å fryse ned hele graia, glasur og alt så får vi se om noen dager om det fungerer. Takk til deg som la ut oppskrifta!

Ziltoidia 11-09-12 17:16

Sv: Den beste sjokoladekaken jeg vet om
 
Det er deng jeg med glede tar imot :D Glad det smakte!

Tok noen bilder av kaken jeg lagde til søndag:
http://img.photobucket.com/albums/v4...DSC_0002-6.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v4...DSC_0003-4.jpg
...den var god.. selv uten kokos-strø i glasuren.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:26.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no