![]() |
Fylte koteletter
4 tykke koteletter
4 tykke skiver Jarlsberg 4 skiver spekeskinke 1 ts salt 1/2 ts pepper 2 ss smør til steking Del kotelettene vannrett inn mot benet og legg ost og spekeskinke i "lommen". Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem på god varme i ca 3 minutter. Legg på lokk delvis over pannen. Etterstek i ca 5 minutter. Åpne litt på "lommen" for å se om kjøttet har skiftet farge helt igjennom. Nam-nam:) |
Sv: Fylte koteletter
Høres delig ut !!:)
|
Sv: Fylte koteletter
Høres nam ut ja :D
|
Sv: Fylte koteletter
Sitat:
Ska prøve din variant også.. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:54. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no