![]() |
Majones og makrell i tomat
Ser flere nevner dette som gode alternativer til frokost/mellommåltid osv.
Jeg trodde dette inneholdt masse sukker jeg og ikke var så bra lavkarbo sett :confused: |
Sv: Majones og makrell i tomat
Det er nok ørlite sukker både i makrell i tomat og i majones ja, men det kan ikke være mange grammene når totalt karbohydratinnhold er under 4g pr 100 g...
Jeg har ikke vært så nøye med HVOR karbohydratene kommer fra, så lenge jeg holder meg til ca 15 g om dagen og blir mett. Det sier seg selv at for å bli mett kan jeg ikke satse på 40 g melkesjokolade liksom.. Men det lille sukkeret i makrell i tomat og majones har jeg altså ikke brydd meg om. Men det er MEG, og om det er "bra" eller "riktig" vil jeg ikke siteres på! :) |
Sv: Majones og makrell i tomat
Takk for svar :D
Jeg har generelt unngått alt som er sukker og stivelse i de siste ukene, men jeg savner makrellen :( Men jeg vet ikke hvor fristende det er uten rugsprø under da:p |
Sv: Majones og makrell i tomat
jeg er kansje heldig men spiser majones,ketshup(uten tilsatt sukker) bacon svor atkins sjokkolade sprite zero gele med vaniljesaus osv..(sef ikke mye jeg spiser av dette men har testet og går ned masse alikevell :) prøv deg frem så merker du hva du "tåler :)
|
Sv: Majones og makrell i tomat
Jeg hadde aldri tenkt på det før, men makrell i tomat er faktisk veldig godt rett ut av boksen! Har spist det på brødskiver i "gamle dager", men savner det ikke i det hele tatt..
Men hvis du finner ut at du skal unne deg litt makrell, pass på at du kjøper den originale (stor eller liten boks, har 3,7 g karbohydrat pr 100 g, liten boks inneholder 110 g, altså ca 4 g). De små boksene med hakket makrell eller makrell i salsa, og også makrell på tube inneholder dobbelt så mye karbohydrater! (7 g pr 100 g) Når jeg tenker etter, så er det alltid masse "tomatgugge" igjen i boksen når jeg har spist opp, synes det blir for mye saus i forhold til fisk når jeg spiser det uten brød.. Så sannsynligvis får jeg i meg mindre enn 4 g karbohydrat pr boks også :) |
Sv: Majones og makrell i tomat
Sitat:
Det samme med majonesen. Hellmans Real Mayonaise - som de påstår er laget med kalpresset olje (transfett = 0 står det på glasset) inneholder heller ikke sukker ifølge glasset. Og i tillegg igen karber. Men Mills/Milda er det sukker i - og den har karber. Les på pakka ! |
Sv: Majones og makrell i tomat
Nei, jeg vil for all del ikke bli hysterisk, og makrell er jo veldig sunt :)
Får se om jeg klarer å spise rett av boksen da :p Jeg har sett de har majones uten sukker, men det var fryktelig dyr synes jeg. Tror det var Hellman sin på Meny. |
Sv: Majones og makrell i tomat
Du får bare spa opp penger og kjøpe inn Hellmans, for du MÅÅÅ lage Nille (eller Donald) sin fantastiske kyllingform (Donald's fantastiske kylling). Den er rågod! :sikle:
Jeg liker kun Hellmans i varme retter, liker bedre smaken av Mills ellers. |
Sv: Majones og makrell i tomat
jeg spiser mills ekte majones :)
|
Sv: Majones og makrell i tomat
Hei :)
Vil berre gi eit lite tips om at varmrøykt makrell og pepar makrell også er kjempegodt, og går fint an å eta utan eller med salat ;) ;) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:37. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no