![]() |
Nilles Parmesan Kylling
NILLES PARMESAN KYLLING
6 kyllingbryst 100 gram revet parmesan 2,5 dl Hellmans majones 1,5 dl fløte 2 ss hakket frisk koriander (ca. 1/2 pakke Viking urt pose) 2 ss hakket frisk oregano 2 ss hakket gressløk 2 fedd hvitløk, finhakket nykvernet pepper og Maldone salt Krydre kyllingen med salt & pepper på begge sider, legg i en ildfast form Bland alle ingredienser i en bolle og smør utover filetene slik at de er dekket. Stekes midt i ovnen i forvarmet ovn på 175 grader i ca. 40 minutter. Sjekk etter 20 minutter, om passe gylden, legg alu-folie over de resterende minuttene. Server med jukseris (stekt blomkål) og/eller brokkoli. Næringsinnhold hele oppskiften (4 porsjoner): Fat: 283 2547 70% Sat: 50 450 12% Poly: 97 873 24% Mono: 66 594 16% Carbs: 15 56 2% Fiber: 1 0 0% Protein: 265 1060 29% Alcohol: 0 0 0% Pr porsjon: Total: 927 Fat: 71 637 70% Sat: 13 113 12% Poly: 24 218 24% Mono: 17 149 16% Carbs: 4 14 2% Fiber: 0 0 0% Protein: 66 265 29% Alcohol: 0 0 0% |
Sv: Nille Parmesan Kylling
Er det ikke masse karber i parmesanost?..
Mener jeg leste det et sted?.... Jeg eelsker parmesan...:sikle: |
Sv: Nille Parmesan Kylling
Sitat:
|
Sv: Nilles Parmesan Kylling
Hå! Denne skal jeg iallefall lage i helgen!!!
|
Sv: Nilles Parmesan Kylling
Næringsinnhold pr porsjon (Oppskriften holder til 4 porsjoner):
Total: 927 Fat: 71 637 70% Sat: 13 113 12% Poly: 24 218 24% Mono: 17 149 16% Carbs: 4 14 2% Fiber: 0 0 0% Protein: 66 265 29% Alcohol: 0 0 0% Dvs. Kalorier: 927 Fett: 71 gram (70%) Netto karber: 4 (2 %) Protein: 66 gram (29%) |
Sv: Nilles Parmesan Kylling
Nammenam...
|
Sv: Nilles Parmesan Kylling
denne står i ovnen nå, og skal serveres med stekt løk/champignon blanding og jukseris med krydder i. og jeg gleeeeeeeder meg, det lukter helt himmelsk. :D :sikle: :sikle:
|
Sv: Nilles Parmesan Kylling
denne var jo super god. :sikle:
sambo sa: denne bare må du lage flere ganger. |
Sv: Nilles Parmesan Kylling
Denne retten høres helt nydelig ut. Tror jeg kansje lager denne til middag i moregn jeg! :p
|
Sv: Nilles Parmesan Kylling
Men om man ikke har denne majoen, hva da?
|
Sv: Nilles Parmesan Kylling
Sitat:
Ja, om du ikke har denne majonesen mangler du en viktig ingrediens. ;) Jeg vet at andre her inne har prøvd med Mills sin, du kan jo prøve det. det er mulig den skiller seg og blir mer flytende, men jeg tror ikke det har noe å si for smaken. |
Sv: Nilles Parmesan Kylling
Ok, lagde noe annet, så får jeg se om jeg finner når jeg er i mer siviliserte strøk;)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:20. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no