Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Lavkarbo generelt (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Lavkarbokurer - forskjell? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=10965)

Aqua 22-11-06 20:02

Lavkarbokurer - forskjell?
 
Er det egentlig så stor forskjell på næringsinntaket av de enkelte lavkarbokurene?

Nille 22-11-06 20:11

Sv: Lavkarbokurer - forskjell?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Aqua (Innlegg 216245)
Er det egentlig så stor forskjell på næringsinntaket av de enkelte lavkarbokurene?

Nei, bortsett fra Lindberg ligger alle på omtrent det samme. 70-80% fett, 20-30% proteiner og rundt 5 % karber +/-.

Lindberg er lavere på fett.

Aqua 22-11-06 22:06

Sv: Lavkarbokurer - forskjell?
 
Ja da har jeg skjønt det rett :D
Men, 70-80 % fett, hvordan klarer man å spise det uten å føle seg for "tung i magen" eller kabba som de sier nord på? Synes det høres veldig mye ut jeg da.

Nille 22-11-06 22:37

Sv: Lavkarbokurer - forskjell?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Aqua (Innlegg 216271)
Ja da har jeg skjønt det rett :D
Men, 70-80 % fett, hvordan klarer man å spise det uten å føle seg for "tung i magen" eller kabba som de sier nord på? Synes det høres veldig mye ut jeg da.


Det er ikke 70-80 % av maten som er fett. Det er snakk om 70-80 % av kaloriene, dvs. energiprosent.

Og det er ikke vanskelig i det hele tatt. Med en fettkilde i/til alle måltider går det flott. Smør/olje til steking, på salat, over grønnsaker, kremfløte, rømme eller creme fraiche her og der - som saus til kjøtt fisk. Og om det kniper er der bare ta en skjei MCT eller Coc
osa.....

Aqua 22-11-06 22:59

Sv: Lavkarbokurer - forskjell?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Nille (Innlegg 216280)

Det er ikke 70-80 % av maten som er fett. Det er snakk om 70-80 % av kaloriene, dvs. energiprosent.

Og det er ikke vanskelig i det hele tatt. Med en fettkilde i/til alle måltider går det flott. Smør/olje til steking, på salat, over grønnsaker, kremfløte, rømme eller creme fraiche her og der - som saus til kjøtt fisk. Og om det kniper er der bare ta en skjei MCT eller Coc
osa.....

Oh, forstår. Jeg har mye å lære skjønner jeg og takker deg for oppklaringen :)

Borealis 22-11-06 23:51

Sv: Lavkarbokurer - forskjell?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Aqua (Innlegg 216271)
Ja da har jeg skjønt det rett :D
Men, 70-80 % fett, hvordan klarer man å spise det uten å føle seg for "tung i magen" eller kabba som de sier nord på? Synes det høres veldig mye ut jeg da.

Eh...korhæn nordpå si di "kabba"?;)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:13.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no