![]() |
Rabarbrakake
Rabarbra kake
· ½ kg rabarbra i biter legges aluminiumskledd springfrom eller ildfast fat. · 1,5 dl fruktose strøs over. Lag røre av: · ½ dl malte mandler · ½ dl sammalt spelt · ½ dl soyamel · 2 egg · 1 ts vaniljesukker · 1 ts bakepulver · ½ dl melk Hell røren over rabarbraen. Fordel · 100 g hakkede mandler/nøtter over. Stekes på 170°C i 40-50 minutter. Kaken blir ikke spesielt pen. Kake stekt i springform kan hvelves og pyntes med is. Ellers serverer du bare is eller krem til. |
Oi så mange gode oppskrifter du har...
Takk takk Denne ser jo veeeldig god ut da:D |
Sv: Rabarbrakake
Vil slå et slag for sesongens råvarer jeg!
Rabarbraen er fin om dagen. Sist laget jeg den med bare malte mandler og havregryn - ikke spelt og soyamel. Har tenkt å prøve med stevia også etterhvert ... Steker den i ildfast form og spiser usøtet krem ved siden av. |
Sv: Rabarbrakake
Hvis jeg heller vil bruke Splenda som søtstoff - vet noen hvor mye jeg skal bruke da?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:48. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no