![]() |
Villris
Hvor mange karber er det i det?
|
Sv: Villris
Sitat:
|
Sv: Villris
Sitat:
Hehe, that's all I need to know!:stuart: |
Sv: Villris
Sitat:
Man tager et stk blomkålhode, kutter av så mye som man vil (vi brukte et halvt middels stort til to grådige) og rasper det grovt i kjøkkenmaskin. Vrrr! Det skal være som omtrent riskorn, ikke glatt som mos, altså. Sleng en klatt smør i bunnen av en mikrosikker form og hell blomkål-"risen" over. Mikre uten lokk på full guffe i 7 minutter. Ta-dah! Ferdig til å helle din yndlingsutgave av en deilig, fet, smakfull saus over. Jeg trodde forresten at det kom til å bli mye vann igjen i blomkålen, men alt fordampet i mikroen. |
Sv: Villris
Sitat:
|
Sv: Villris
Sitat:
|
Sv: Villris
[quote=Carisma;272642]Hmm, da skjønner jeg, vannet skal fordampe altså? Min ble bare en guffen våt smørje så jeg skjønte liksom ikke hvorfor denne risen skulle være så fantastisk?.... :rolleyes: quote]
HÆHÆHÆ!!!!:lol: Jeg òg har lurt på dette.....:confused: |
Sv: Villris
Har ikke prøvd nei, men må nok gjøre det snart.
|
Sv: Villris
Sitat:
|
Sv: Villris
Sitat:
|
Sv: Villris
Tenker jeg skal prøve dette i stekepannen. :)
|
Sv: Villris
Sitat:
|
Sv: Villris
Oj da... Hos meg damper all væske ut og microen ser ut som en badstue når risen er ferdig... :rolleyes:
|
Sv: Villris
Hva slags micro har du carisma?
Har akurat samme erfaring som deg.. det var ikke noe godt gjor det kun en gang... |
Sv: Villris
Blomkålrisen kan en også veldig enkelt lage i en stekepanne.
Den er kjempegod! :sikle: |
Sv: Villris
Sitat:
|
Sv: Villris
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:58. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no