![]() |
Hvilke grønnsaker skal man ikke steke/koke?
Heihei
Har erfart litt at grønnsaker kan bli ganske så søte etter de er stekt/kokt. Leste noe om at det oppstår glutuse i poteter får man koker de for lenge for eksempel. Nå har jeg det sånn at jeg reagerer på sukker/karbohydrater, og etter min erfaring mener jeg å ha reagert på: gulrot (også rå) stekte sukkererter, paprika og løk. mener også å ha reagert på agurk.. noen som veit hvilke grønnsaker man ikke burde koke/steke? og hvilke man i det hele tatt burde holde seg unna? Takk for svar :) Lutosia Edit: jeg ment å legge denne under lavkarbo... flytt den gjerne om dere synes den passer bedre der. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:57. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no