![]() |
Alt det andre i maten
hm lurer på en ting ,
har sjønt at en må ha proteiner fett , men hvor mye , ? føler det blir så feil å ha fløte i eggerøra. pleier å ha vann, hvordan vet en at en får nok av det andre, at kroppen ikke går på sparebluss? |
Sv: alt det andre i maten
Sitat:
|
Sv: alt det andre i maten
ketosekuren
|
Sv: alt det andre i maten
Sitat:
|
Sv: alt det andre i maten
Oki.. :)
Jeg har gått på den siden februar og anbefaler den virkelig.:D Det er karber vi teller først og fremst. Jeg har ikke tatt høyde for hverken fett eller proteiner. Har jeg laga en kyllingmiddag, så har det blitt en kyllingfilet(stekt i smør) blomkål/brokkoli(stekt i smør) og sjampinjongsausen fra ketolyseboka. Da vet jeg at jeg får i meg nok grønnsaker, fett og blir mett. Har du ketolyseboka? Viss ikke anbefaler jeg deg virkelig å kjøpe den. Jeg bruker den flittig. I begynnelsen er det litt motstidende å bruke masse smør og fett, men det vil gå seg til. :) |
Sv: Alt det andre i maten
Da foreslår jeg at du enten går på biblioteket eller bokhandelen og låner boka til Torkil Andersen, og leser den. I ketolysekuren skal du vel ha 15 g karbohydrater. Er det mye du skal ned? (Hvis det ikke er så mye, så vil jeg ikke anbefale deg å bruke ketogen kost.)
|
Sv: Alt det andre i maten
takk for kjape svar, mannen skal innom bokhandleren på veg hjem å kjøpe boka viss de har.
håper håper:) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:09. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no