![]() |
Ferdig med induksjonen -hva nå?
Er ferdig med tre måneder i ketose. Har gått ned de kiloene jeg ønsket, og fryder meg over at denne fantastiske kuren finnes! :D
Nå skal jeg starte med lettere mat. Ser det er mange som fortsetter med lavkarbo, for eksempel Fedon- mat. Det jeg lurer mest på er brød. Ser ikke for meg at jeg kan komme til å klare å bake eget brød resten av livet. Kan jeg kjøpe det på butikken? Eller er det fy-fy? ( Feks. Fedon Lindberg) Og hvor mye kan jeg da eventuelt tillate meg på en dag? ( 1 brødskive til frukost og 1 til lunsj??) Ja, jeg er veldig glad i brød, men har ikke tenkt å fråtse i det, siden jeg nå ser hvor godt kroppen har hatt det uten disse månedene :) Håper det er noen som kan svare her. |
Sv: Ferdig med induksjonen- hva nå?
Hvis du skal spise brød så tror jeg også 2 skiver holder pr. dag. Velg det groveste.
Ellers kan du jo velge i flere matvarer nå: frukt, mere grønnsaker, mørk sjokolade Og for ikke å snakke om Nøtter! |
Sv: Ferdig med induksjonen- hva nå?
Fedonbrødet har kun 18 karber pr. 100 gr. og det blir ikke mange karber pr. brødskive. :)
Trine :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:36. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no