![]() |
Steke fisk (Se hit Photobscura)
Når dere steker fisk i panne, hva bruker dere for å holde kjøttet sammen?
Kan jo ikke bruke melblanding så...:rolleyes: |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Egg med pepper og salt og en anelse joh.mel??
|
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Hva slags fisk steker du da, siden den ikke henger sammen uten mel?? Både sei, laks, ørret og torsk går fint an å steke i panne med bare salt og pepper....
|
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Tusen takk Biffy! Skal prøve på det.
Sitat:
Steinbit. Gikk i grunn fint uten noe mel med den også, men ville bruke noe får å få litt mer ut av sausen jeg skulle lage etterpå av det som ble igjen i panna. |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Har netopp stekt pegasusfileter i pannen i cocosa med litt sitron , salt og pepper. Jeg bruker 2 spateler når jeg skal vende filetene slik at de ikke falder fra hverandre da de er rett skjøre. Veldig fine fileter som fås kjøpt i Rema1000 til ca. 42 kr. for 1 kg.
Kan sterkt anbefales. |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Må bare spørre: Hva er pegasus? :confused:
(Høres ut som fileter av en bevinget hvit hest for meg ... :rolleyes: :p ) |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Beklager jeg skrev navnet slik jeg husket det.
Det korrekte navn er "Pangasiusfileter". Hvite fileter også kaldt Gourmetfilet. Prisen varierer mye fra butikk til butikk. I Ultra koster 1 kg. ca. 82 kr. For meg ser filetene like ut. |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Sitat:
Har aldri hørt om pangasius heller, så slo opp: Sitat:
|
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Hei!
Jeg steker alltid fiskefiletene m ost på, det er KJEMPEGODT! Legg ostpå pannen, fisk ovenpå. Så legger man osteskiver ovenpå slik at de smelter før man snur. Anbefales :) |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Sitat:
MEN det hørtes også ut som mye gris i panna...:confused: |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Sitat:
|
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Også før jeg ble lavkarbo stekte jeg ofte fisk uten panering. Det blir en anderledes og ofte bedre smak.
Laks er klart best uten pannering, skjær den i filetbiter og stek skinnsiden først. En favoritt er sei uten pannering, sterk varme, salt og pepper. Når seien er nesten ferdig hakkes den opp og spres utover i panna sammen med purre eller vårløk. Til slutt heller jeg over rømme. |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Sitat:
Til temaet: Jeg kom på (lenge siden nå :o ) at jeg pleide å panere laks med sesamfrø, salt og pepper. DET er snadder, det! :) Og du kan jo steke i mye smør for å få sjy. |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Her er jeg!
Ja, jeg panerer nesten aldri fisk, men faktisk når jeg har gjort det, så har jeg brukt sesamfrø! Snur fisken i pisket egg, og ruller den i sesamfrø. Obs! Stek lenge på svak varme, eller stek fisken først, og så rull den. Sesamfrøene blir fort brente og tørre, så mye smør er et møst ja! Ellers så er jo laks og makrell de feiteste fisketypene, og laks bruker jeg mye av! Den trenger ikke paneres, men kan marineres og krydres og i det hele tatt tilberedes på uendelig mange deilige måter! Google på nettet, det er utrolig mange varianter der ute! |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Sitat:
Denne sesampanerte laksen er forresten supergod sammen med spinat dampet i panna og med sennep og fetaost blandet i! :sikle: |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Sitat:
Tror det blir en del mer fisk til middag heretter. :D |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Sitat:
Neida. osten smelter jo å blir "hard", som en slags panering. Bare pass på å ikka ha for mange biter på panna i starten, da smelter alt sammen og blir vanskelig å snu. :) |
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Sitat:
|
Sv: Steke fisk (Se hit Photobscura)
Sitat:
Steker ofte i ovnen også, men synes det er best i panna dersom jeg steker sammen med annet som jeg vil skal sette smak på laksen, sånn som løk, rømme etc. Men jeg skal jammen prøve det du foreslo! Takker:) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no