![]() |
Spinatkaker
Prøvde denne varianten i kveld og synes den var så vellykket at den godt kunne videreformidles:
Spinatkaker 300 gr frossen spinat 3 egg (ikke store) 25 gr. ketolyse proteinpulver 1/2 - 1 tsk salt 1 - 1 1/2 tsk muskatpulver litt pepper 2 tsk johannesbrødkjernmel Spinaten tines og vannet presses godt ut. Eggene piskes til eggedosis og proteinpulver tilsettes sammen med salt, pepper og muskat. Spinaten tilsettes. Johannesbrødkjernmelet tilsettes etter behov (jeg brukte 2 tsk) Massen skal være så fast at kakene kan formes med en spiseskje og stekes på panden. Stekes ved middels varme i ca. 10. min. Jeg spiste disse til kokt laks med litt tomatsalat. Ser at de kan være anvendelig til mye i både varm og kald tilstand. |
Sv: Spinatkaker
Man kan vel ikke spise disse når man Niller??
begynner til mandag og de hørtes veldig gode ut, men kan jo lage de når jeg er ferdig med nille-ukene. |
Sv: Spinatkaker
Burde vel ikke være noe i veien for det ... :) Ingenting her som kræsjer med nilling så vidt jeg kan se.
|
Sv: Spinatkaker
Jeg bare tenker på johannesbrødkjernemelet, det står jo ikke på listen over "tillatte matvarer" og har fått streng beskjed av Nille om å følge den til punkt og prikke, det som ikke står der kan ikke spises osv.... men ser i journalene til folk at de har spist de under nillinga da
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:59. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no