![]() |
Whey-protein til baking?
Jeg mener å ha lest at det kan brukes, men vil bare dobbeltsjekke. De hadde ikke soyaprotein på helsekosten da jeg var der sist, og jeg kjøpte heller med meg en Whey-protein uten smak. Kan jeg bruke denne i brød- og pizzabaking og diverse?
|
Sv: Whey-protein til baking?
Jeg bruker en del whey (myse) protein til baking, når jeg har laget min egen glutenfire variant av fedonbrød. Erfaringen er, at det får røren til å heve ganske raskt, og da er det best å ikke la det heve for lenge, da bollene ellers blir ganske flate. Men det gir god smak og god konsistens, hvis man passer på dette.
|
Sv: Whey-protein til baking?
Tusen takk for svar, da prøver jeg å lage en pizzabunn i dag. :)
|
Sv: Whey-protein til baking?
Blir ikke wheyproteinet ødelagt ved tempraturer over 120gr? :confused:
|
Sv: Whey-protein til baking?
Blir det? :nervøs:
Jeg mener å ha lest i oppskriftshefter fra bla. Multipower, at de har brukt whey-protein i både pannekaker og brød? |
Sv: Whey-protein til baking?
Sitat:
|
Sv: Whey-protein til baking?
Sitat:
|
Sv: Whey-protein til baking?
Da prøver jeg iallfall. :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:54. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no