Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Splenda (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=13932)

Nannah 24-07-07 21:13

Splenda
 
Jeg har aldrig helt skjønt det med att alle bruker Splenda! Er det ikke fryktelig masse karber i det da? Eller er det meg som totalt missforstår?

Maxxx 24-07-07 21:43

Sv: Splenda
 
Nå er ikke jeg Splendaekspert, men hvis jeg har forstått det riktig trenger du 1/10 så store mengder Splenda som sukker for samme søtningseffekt.
En spiseskje Splenda veier nesten ingenting, så menden karbo blir også liten.

Nannah 24-07-07 21:51

Sv: Splenda
 
Men smaker det bedre enn forex Natren?...og hvordan er det å bake med?

Nille 24-07-07 21:53

Sv: Splenda
 
Splenda og Natreen er hipp som happ. Du må prøvesmake og finne ut hva du liker best !
De fungerer likt m.h.t baking. Dvs. begge gir kun søtmak, har ikke de samme egenskaper som sukker ellers.


Nannah 24-07-07 21:58

Sv: Splenda
 
Finnes det noe som har det?...har du prøvd stevia?...spør og graver litt jeg:p


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:30.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no