![]() |
Oppbevaring av Ruccula salat
Hei.
Jeg syns det er godt å bruke denne typen salat, men det er bare jeg som liker den i husholdet, og jeg ksulle gjerne brukt den over 2,3 dager. Det er vanskelig, den blir så fort tørr og stygg, har prøvd tupperware sine salat boller, men det ser ikke ut til å ha noen effekt. Noen som har forslag?:confused: |
Sv: Oppbevaring av Ruccula salat
Jeg har gitt opp Ruccola og gått over til Hjertesalat i steden.
Ruccola ble enten vissen og/eller slimete uansett hvordan jeg oppbevarte den.. |
Sv: Oppbevaring av Ruccula salat
Jeg også har problemer med det der... :ja:
|
Sv: Oppbevaring av Ruccula salat
Jeg skyller av den med kaldt vann med en gang jeg kommer med den hjem fra butikken. Så passer jeg på at det er bittelitt vann igjen i begeret den ligger i, og setter så hele sullamitten i en lukket plastpose i kjøleskapet. Holder godt hvertfall 4 dager i kjøleskapet. Men passe på at den ser helt sprek ut i butikken da. :)
|
Sv: Oppbevaring av Ruccula salat
Jeg oppvebarer den i sånn zip-lock pose. Skyller den godt først, fjerner dårlige blader, og lar renne godt av.
Putter et sammenbrettet tørkerull-ark inne i posen, det suger til fuktighet så det ikke blir for mye fuktighet og råtner. :) Men like viktig at den er i god stand i butikken, elelrs blir den dårlig uansett hos meg. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:28. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no