![]() |
Hva er fordelen med søtstoff i pulverkonsistens?
Det er jo så mye karbo i det. Hvorfor kan man ikke bare bruke flytende?
ER det noen ting man bare kan bruke pulver til? |
Sv: Hva er fordelen med søtstoff i pulverkonsistens???
Sitat:
Nå skjønner jeg ikke helt hva du mener. MYE karber ?? OK, hvis du ser på 100 gram og ser at det er 98 karber, så ser jeg hva du mener. En helt vanlig feiltolkning/feiloppfatning. Man må ikke glemme at 1ts Splenda eller Natreen har samme søtningsstyrke som 1 ts sukker. Men 1 ts Splenda eller Natreen veier kun 0.5 gram, - 1 ts sukker veier 5 gram. Det er en viss forskjell der ! 100 gram Splenda / Natreen tilsvarer samme søtmengde som 1 kg sukker ! Da ble det ikke så mye karber allikevel ? Jeg bruker så lite søtstoff at det uansett ikke betyr store karbemengden. Jeg har også flytende natreen i skapet, men bruke det skjelden/aldri fordi jeg liker pulveret bedre. Lettere å porsjonere også syns jeg. Det er vel smak og behag ! |
Sv: Hva er fordelen med søtstoff i pulverkonsistens???
Har ikke peiling på flytene jeg. Sier dere at det er mindre karbo i flytene kontra suketter og pulver?
|
Sv: Hva er fordelen med søtstoff i pulverkonsistens???
e jeg vet at forbruker er mindre nille. Men f eks i en kopp te vil jeg ha en ts sukker. Altså en ts pulver. Som er 0,5 gram. Drikker jeg da to kopper te så er det nesten ti g karbo det. Jeg syns det er MYE!!!!
Distrea: Flytende har mindre enn 1 gram karbo per 100 gram... |
Sv: Hva er fordelen med søtstoff i pulverkonsistens???
Sitat:
|
Sv: Hva er fordelen med søtstoff i pulverkonsistens?
Hehe. Som sagt, jeg er litt borte i dag. Mente 1 hel karbo.
Tror jeg skal hoppe i seng nå. Like så godt det. Hehe. :-) |
Sv: Hva er fordelen med søtstoff i pulverkonsistens?
Blir viktigere når man skal ha større mengder da. F eks ti gram pulver Som er 100 gram sukker. Ikke så ofte da, men du skjønner poenget.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:54. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no