![]() |
Rødvin
Liker rødvin jeg :D Men jeg trenger ikke alkoholen!! :eek: Er det noen som vet om alkoholen fordamper bort om jeg varmer opp rødvinen ala gløgg?? Hvis så var tilfelle fikk jeg noe å kose meg med på en lørdagskveld som har lite karbo og som heller ikke overtar forbrenninga :rolleyes:
|
Sv: Rødvin
Sitat:
At fettforbrenningen stanser opp 10-12 timer betyr vel ikke noe? - |
Sv: Rødvin
Hvor mye alkohol som fordamper kommer an på hvor lenge vinen koker. Og når du lager gløgg skal vel ikke rødvinen koke noe spesielt?
Her er en tabell jeg fant, som viser hvor mye alkohol som blir igjen etter bruk i matlaging: 100% Immediate Consumption70%Overnight Storage85%Boiling liquid, remove from heat 75% FlamedDishes that have been baked or simmered:40% After 15 minutes 35% After 30 minutes25%After 1 hour20%After 1.5 hours 10% After 2 hours 5%After 2.5 hours (USDA 1998) |
Sv: Rødvin
Tror nok ikke smaken blir heeelt den samme om du koker den ... Men det finnes jo alkoholfri rødvin - ihvertfall gjorde det det før. Uten at jeg tror det er noe særlig til smaksopplevelse heller, men ...
|
Sv: Rødvin
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:57. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no