![]() |
Kokt reddik?
Har hørt om noen som kjøpte en sånn kinesisk reddik (en laaang reddik, ikke kulerund) delte den i passe stykker og kokte den!! :eek:
Det skal visst være megagodt, men jeg fikk ikke med meg hvordan konsistensen på den ble. Har noen her prøvd det?? I rå tilstand er den ikke så ulik poteten da.....:p Savner poteten....:( Og har kinesisk reddik like lite karber som den vanlige kulerunde?? |
Sv: Kokt reddik???
Sitat:
|
Sv: Kokt reddik???
Kinesiske og japanske reddiker (hvite) har som regel ganske mye karber. 1 stk ca. 10 karber (7 inches/ca. 18cm) var det noen som fant ut sist vi diskuterte det. Men finner ikke posten nå.....
|
Sv: Kokt reddik???
Sitat:
http://matvareguiden.no/matvare5862.asp |
Sv: Kokt reddik???
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:13. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no