![]() |
Atlanterhavskryssing, lavkarbo
Hei på dere! :)
Jeg er så heldig at jeg skal være med på årets ARC. Dette innebærer at jeg skal seile fra kanariøyene og over til st. lucia i karibien. Dette er beregnet til å ta mellom 12 til 24 dager. Spørsmålet er. Hva slags mat skal jeg ha med meg, siden jeg er på lavkarbodiett? Husk, det er ikke lett å lagre ting i varmen. Alle tips mottas med stor takknemlighet. :) |
Sv: Atlanterhavskryssing, lavkarbo
Sitat:
Tenke litt til :) kommer tilbake når/hvis jeg kommer på mer ;) |
Sv: Atlanterhavskryssing, lavkarbo
Må kanskje tenke på hvordan man oppbevarte maten sin i gamle dager; Tørking/salting/speking?
Eneste jeg kommer på i farten er spekeskinke/fenalår. Det er kanskje litt salt, men i alle fall helt karbo-fritt. |
Sv: Atlanterhavskryssing, lavkarbo
Sitat:
|
Sv: Atlanterhavskryssing, lavkarbo
Fiskesnøre! Fersk dorado midtfjords er god mat. Snittfarten for de fleste i ARC ligger jo rundt 5 knop. Litt høy dorgefart kanskje, men doradoen er en makrellfisk og mer enn rask nok til å få tak i kroken.
Ellers alt som er hermetisk; tunfisk, makrell i tomat, skinke osv. - |
Sv: Atlanterhavskryssing, lavkarbo
Sitat:
Andre som har tips i denne sakens anledning? :) For øvrig glade og solrike hilsener fra Lisboa, Portugal. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:18. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no