![]() |
Tunfisk med ostelokk
Tunfisk (eller kyllingfileer)
med ostelokk For 2 personer · 2 fine tunfiskbiffer · 2-3 paprika i forskjellig farge · 2 løk · 6-8 sjampinjonger · 1 boks hakkede tomater · 2 dl. vanlig kokt buljong · 2 hvitløkskløfter · 1/4 dl. hvitvinseddik · Masse Strøost Krydder: Provencekrydder, havsalt, pepper. Slik gjør du: Smør en ildfast form med mye olivenolje eller meierismør. Skjær paprika i strimler, sopp i skiver og løk i smale båter. Legg alt blandet i formen. Legg tunfiskbiffene oppå. Slå over buljong og strø i krydder etter smak. Hell i hakkede tomater og risle over hvitvinseddik. I ovnen i 1/2 time m.lokk v. 225 gr C. Ta ut formen og strø over mye strøost og evnt. mere krydder. Inn i ovnen igjen i 1/4 t. uten lokk. Du kan godt lage den "kremet" om det passer bedre til slankefilosofien:-) mao bytt ut en del av bujongen med kremfløte. Ikke vær redd for å krydre!!! Liker ikke tunfisk? Like godt med kyllingfileer:D Lykke til:) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:02. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no