Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Raclette (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=15662)

safran 03-11-07 09:00

Raclette
 
Det lurer jeg på å ha idag. Noen forslag til tilbehør? Loff og poteter utgår jo nå, men det hadde vært veldig fint å ha noe å hive osten på.

Lilly 03-11-07 09:02

Sv: Raclette
 
Vi bruker alltid grønnsaker i skålene under med ost på vi, og det går jo nå også.

lokkebiff 03-11-07 09:09

Sv: Raclette
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av safran (Innlegg 359398)
det hadde vært veldig fint å ha noe å hive osten på.

Hva med en tallerken...?


:lol: :lol:

moinx 03-11-07 09:13

Sv: Raclette
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av lokkebiff (Innlegg 359410)
Hva med en tallerken...?


:lol: :lol:

:lol:

safran 03-11-07 09:24

Sv: Raclette
 
Tallerken og grønnsaker notert. Mer? Hva slags grønnsaker?

Iset 03-11-07 09:37

Sv: Raclette
 
Åh jeg har så lyst på raclettejern! Skal kjøpe i nærmeste fremtid.
Hmm brokkoli og blomkål (kokt) er jo godt med ost over. Dessuten er spekemat og annet kjøtt nydelig med ost over, det steker du jo på raclette-overflaten. Salami, fårepølse, skinke, spekeskinke osv. Asparges eller kokt purre rullet inn i spekeskinke med ost over? Du kan jo også bake lavkarbobrød og riste det og skjære det i terninger, evt. steke slike brødterninger i hvitløksbrød i en stekepanne og så dyppe dem i osten. Mmmm.

safran 03-11-07 09:46

Sv: Raclette
 
Broccoli og spekemat, ja!

Torkil 03-11-07 10:16

Sv: Raclette
 
Hei
Sopp, squash, paprika, aubergine (lett grillet),
Velbekomme
Torkil :)

Millsi 03-11-07 13:42

Sv: Raclette
 
Hmm,aubergine er deeilig med ost :D *sikler*

safran 03-11-07 14:54

Sv: Raclette
 
Her kom det gode forslag! :) Jeg kjøper litt grove pølser også, da har jeg følelsen av å spise litt mer *mat*.

Gerd 03-11-07 15:14

Sv: Raclette
 
Nå vi har raclette, steker vi masse forskjellig kjøtt, kylling, pølser. Steker ost i skålene, gjerne blanda med litt løk, eller fersk delt sjampinjong og litt pepper på. Dette bruker jeg som "krydder" oppå kjøttet.Lager gjerne blomkål og brokkoligrateng ved siden av. Og sjampinjongsaus...
Paprikaringer er godt å steke med ost på. Og cherrytomater delt i to, med litt hvitløk og salt/pepper på.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:06.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no