![]() |
Hjelp meg, kjære dere!
Vi skal ha en finere sammenkomst på lørdag, med noen barselvenninner. Og siden jeg nå går på lavkarbo, så vil jeg gjærne at vi skal lage noe sånt da.:D Men jeg er IKKE noe flink til å lage menyer. Vi skal ha treretter.
Er det noen som kan kan hjelpe meg litt? Noen av oss spiser det meste og noen er litt sånn middels kresen. Anyone??? |
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
hehe.... må jo le litt, blir jeg som kommer med noen nye velmenende ord.
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=16086 To like tråder betyr ikke dobbelt med svar. Du kan likeså godt skrive noe nytt i det innlegget du har fra før ... og vips så er tråden din øverst igjen;) Har du kikket litt rundt hva du kunne tenke deg?... det er et lite hav av oppskrifter og de fleste er godt over gjennomsnittet gode:p Hvis du kanskje tilføyer litt av hvilken sjanger mat du ønsker, kanskje folk syns det er enklere å hjelpe. Lykke til... kan jo ikke bli feil med rett lvkarbomat :D |
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
Sitat:
Men jeg har kikket masse i opprkriftene nå... og foreslått myyye forskjellig til jentene. så da er det igrunn opp til dem selv. |
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
Kanskje noe sånn?
Kamskjell på lekkert dandert ruccola med bittelitt veldig god olivenolje på, og gjerne sånn gourmetsalt med sitron... Lammelår stuffet med hvitløk og masse persille... grillede hele tomater, eller halve, gratinert blomkål... og så hadde jeg gått for Gerds ostekake: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=15963 Siden det er barselvenninner, blir det vel ikke vin... :( Nå ble jeg sulten!! |
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
Sitat:
Åååå! Det hørtes kjempedeilig ut! Det er kun en av oss som ammer, så det går bra:) iallefall for meg:D |
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
hmmm, jeg foreslo lammelår, men ei som ikke likte det. Fikk avsmak i sv.skapet. Så foreslo jeg kalkun. Det skulle visst smake "fjøs", så foreslo jeg ovnsbakt ørret. "lika ikke fisk..." fikk jeg til svar da....
Dette blir ikke lett dere...:confused: |
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
Sitat:
Fett og godt, og ikke minst mettende..:p |
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
Ovnstekte kyllingfileer? Eller svin indrefilet stekt sakte i ovnen med frisk timian og rosmarin og gjerne litt parmesandryss på toppen? og en god chianti?
:) |
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
Jeg lagde en fantastisk god forrett/appetizer til mitt barseltreff for lenge siden.
2-3 diiigre champignon pr person Vipp av stilkene forsiktig, kutt de opp i småbiter. Ha i en bolle. Ha finkuttet (rå) bacon oppi, + hvitløk om man liker det. Ha også oppi ansjos, og mos alt sammen til en pasta. Fyll soppene med fyllet, gratiner med en god ost. Ha i litt olje i en ildfast form, plasser soppene, ha på salt + pepper, stekes... husker ikke hvor lenge eller hvor varmt, men vil tippe 200 grader i 10-12 minutter. Nammenamm!!! |
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
Sitat:
|
Sv: Hjelp meg, kjære dere!!
Ikke avansert i hele tatt, du trenger bare gode råvarer og friske urter, så er du garantert suksess:)
|
Sv: Hjelp meg, kjære dere!
Fylt, baconsurra svinefilet er veeeldig godt :D Fylles med Philadelpiaost med urter og hvitløk, surr baconskiver rundt. Fres i pannen slik at det blir stekeskorpe. Stekes ferdig i stekeovnen. Blir utrolig saftig og god. Server med de grønnsaker du har lyst på. Jeg har brukt salat.....
|
Sv: Hjelp meg, kjære dere!
Sitat:
|
Sv: Hjelp meg, kjære dere!
Sitat:
|
Sv: Hjelp meg, kjære dere!
Heia!
Her var det mange gode oppskrifter:DHar du prøvd denne? Fylte kyllingbryst m.blomkålris,saus og broccoli: -Lag et snitt,en lomme i fileten -Skær 1cm tykk skive brie el.annen ost,legg i snittet. -Surr 3 skiver bacon rundt hver filet Ildfast form,midterste rille,ca20min,200grader Blomkålris: -Riv blomkål grovt -I micro,7min,full effekt Saus -Lag din egen favoritt -Bruk sjyen som samler seg i formen -Evt.ferdiglaga med lite karber Smørdampa broccoli -Damp møre i lite vann,mye smør og salt Lykke til med selskapet ditt!:p |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:42. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no