![]() |
Megasprekk!
uff, hatt den mega sprekken der jeg har spist alt som hjertet har begjert den siste uken.Alt fra sjokolade til pizza. ikke poteter eller brød ,men alt annet.....
Igår da jeg la meg så følte jeg meg veldig kvalm, tror jeg har fått i meg altfor mye søtt....OG JEG ANGRER..... jeg som har vært så flink..ingen sprekk siden august..men var så mat lei og egglei og lei av alt...Tror kanskje jeg kan starte opp igjen imorgen? Vet jeg har gått opp,men vet ikke hvor mye(har uken også...ærsj) Noen som har noen ideer på hvordan jeg skal klare dette videre.....???? trenger HJELP!!!!! |
Sv: Megasprekk!!!!!
I morgen er det en ny uke med nye muligheter.
Bestem deg for å avslutte sprekken i dag og starte på nytt. |
Sv: Megasprekk!!!!!
Jeg har et godt sitat som kanskje kan være litt til hjelp nå:
"En sprekk varer aldri lenger enn til neste måltid." Gjort er gjort, spist er spist, og i morra er det en ny dag. Klem :) |
Sv: Megasprekk!!!!!
Sitat:
Sitat:
Lykke til, varme tanker og :heia: fra BiB |
Sv: Megasprekk!!!!!
Signerer de kloke hodene ovenfor her.
Dette klarer du helt fint. Bare å starte på nytt igjen det. :klem: Lykke til! |
Sv: Megasprekk!!!!!
Ny mandag nye muligheter! Du har jo vært så kjempe flink !!! Ikke la en liten sprekk ta knekken på deg. :klem:
Dette klarer du! |
Sv: Megasprekk!
Klart du kan begynne imorgen! :klem:
|
Sv: Megasprekk!
Nå vet du hvor dårlig (både fysisk og psykisk) du blir av en slik kjempesprekk - du skal se at du tenker deg om to ganger før du gjentar herligheten.
|
Sv: Megasprekk!
Hei
Veldig enig med Smula. Bruk erfaringen til å stå i mot fristelsen neste gang. Du har sikkert både vært stinn og oppblåst i magen og deppa. Husker du det neste gang kroppen prøver å få deg til å sprekke ( via hormoner fra fettcellene til hjernen - "vi er sultne sir de" ) har sprekken ikke vært helt bortkastet. Lykke til Torkil :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:12. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no