![]() |
Marsipanen til Guro/Nille er ALTFOR god!
:nemlig: Jeg har nemlig spist altfor mye av den, klarer ikke å la være å ta meg en kule dann og vann... Dette ligner ikke meg. Får sette det frem når jeg får venninnebesøk i kveld, marsipan og scrapping/julekortmaking:D
|
Sv: Marsipanen til Guro/Nille er ALTFOR god!
Hysj!! :sutre:
|
Sv: Marsipanen til Guro/Nille er ALTFOR god!
Mine varte nøyaktig 24 timer.. jeg må lage nye julaften morgen :o
|
Sv: Marsipanen til Guro/Nille er ALTFOR god!
Oppskrift???
|
Sv: Marsipanen til Guro/Nille er ALTFOR god!
Oj,dette hørte spennende ut! Gjerne link til oppskrift ;)
|
Sv: Marsipanen til Guro/Nille er ALTFOR god!
Sitat:
Her er link, jeg lagde den som Nille skriver at er hennes favoritt, tilsatte en halv ss cognac i tillegg... nammis!!! |
Sv: Marsipanen til Guro/Nille er ALTFOR god!
Samme med meg... Altfor god marsipan/kransekake den derre :D
Måtte lage den 3-4 dager på rad før jeg kom til sans og samling! Men jeg brukte bare 100g mandler pr. gang så det blev ikke så veeeldig mye hver gang. Blev faktisk i ketolysen hele tiden så man kan kanskje unne seg det en gang i blant. Den nye snacken? Prøvde kransekake med Sukrin men den søte smaken blev borte. Den blev litt rar når den blev stekt også. Funker kanskje bedre i marsipan? |
Sv: Marsipanen til Guro/Nille er ALTFOR god!
Sitat:
|
Sv: Marsipanen til Guro/Nille er ALTFOR god!
Hva med den marsipanen vi finner på helsekosten? Det er 50% mandler og ca46% maltitol. Resten er andre middler, hvorav sorbitol er en av disse. Det vil jo si at det ikke er med enn max 4g pr 100g. Det kan hende den som selges i butikken gar samme forhold. Kanskje skrive en mail til odense. Siden det ikke står % maltitol på den.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:52. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no