![]() |
Marsipankuler
500 g malte og skållede mandler
50g splenda 2 -3 eggehviter litt god cognac 1plate 70% kokesjokolade Tørk mandler i ovn 100g 10 min...mal fint med splenda ..tilsett eggehviter og smak til med cognac. Smelt sjokladen i vann bad. Lag små kuler av marsipan og dypp i sjokladen m en koldtgaffel. avkjøl på bakepapir..oppbevares kaldt i box Om du putter en liten bit atkinssjokolade inn i midten på kula så blir det Mozartkuler:D Dette smakte Anton Berg:D |
Sv: Marsipankuler
:sikle: jeg skal lage en variant i morgen, jeg lar noen FÅ tørka aprikoser trekke i Cognac før jeg kjører dem sammen med mandlene :sikle:
|
Sv: Marsipankuler
Jeg lagde denne marsipan i dag... Men brukte halvparten med splenda...
Og glemte cognacen :eek: Var kjempegod lell altså..... |
Sv: Marsipankuler
Skolder dere mandlene? Jeg gjorde det i dag, men lurer på om jeg skal drite i det neste gang... Jeg hadde i romessens, sterkere ting finnes ikke her i huset:ja: , men det ble kjempegodt!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:12. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no