![]() |
Lekre biter
100g hasselnøttkjerner
2dl splenda 3 eggehviter fyll: 150g smør 2 dl splenda 2 ts kakao 3 eggeplommer 1 pose cappuchinopulver uten sukker Mal nøtter ..bland i splenda og eggehviter. Sett kakene på papirkledt bakeplate m en tesked. Lag runde, flate kaker ca som en 5krone store. Stek dem midt i ovenen 8-10 min på 180g. Avkjøl på rist. Kjør alt til fyllet i foodprosseor til glatt krem. Legg sammen kakene to og to med fyll mellom. Oppbevar kaldt i tett boks. Disse ble bare nyyydelige :D |
Sv: Lekkre biter.
oj spennende , hvor fikk du ideen med capuchino pulveret ?
Denne skal prøves... hvor lenge holder de seg tror du ? (blir vel spist opp før det er noe problem...:o) |
Sv: Lekkre biter.
Jeg hadde ikke pulverkaffe:)...
tror de er ganske holdbare om du oppbevarer dem kaldt |
Sv: Lekkre biter
disse skal jeg lage i dag men tror jeg tar litt mindre splenda ble de ikke veldig søte ? 4dl tilsammen.....
også skal jeg pynte med smelta sjokolade i striper oppå , det blir fint :D takk for oppskrift |
Sv: Lekkre biter
Hvor får du tak i det cappuchinopulveret?
|
Sv: Lekkre biter
Sitat:
|
Sv: Lekkre biter
Sitat:
|
Sv: Lekkre biter
Sitat:
|
Sv: Lekkre biter
Dette så godt ut. Skal prøve i helga! :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:02. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no