![]() |
Mandelspon - kan den omgjøres til lavkarbo?
Jeg har en god "vanlig" oppskrift på Mandelspon. Hvordan kan jeg gjøre den lavkarbo?
200 g mandler 200 g farin 200 g smør 2 strøkne ss hvetemel 1/2 ts vaniljesukker 4 ss kaffefløte Skold og mal mandler. Ha alt i en kjele og rør i blandingen er jevn og varm. Plasser røren på smurt plate med god avstand mellom kakene, da de flyter utover. Bruk 2 teskjeer. Stekes midt i ovnen v 175 c i ca 8 min. La kakene stå litt på platen før de tas av med en tynn, skarp kniv. Bøy kakene over et rundt skaft og la den stivne. Jeg ser mange bruker Splenda i oppskrifter. Jeg har fruktose i hus. Bruker man samme forhold ved splenda som fruktose? og bytter dere ut like mengder sukker med fruktose (antar ikke siden fruktose er søtere). Kan noen hjelpe meg med denne?? |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:48. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no