![]() |
Deilige, men merkelige kebabber!
Jeg fikk dette hos venner, har mekka det sjøl hos oss med besøk, alltid en suksess! Og så SÅ lettvint da! Ganske grisete på henda da...:D:D Av med gifteringen for denne!
Man tager: Kjøttdeig, helst nykverna ikke pølse, sånn at det er litt kornete og ikke så slimy. Kna inn, salt, pepper og KANEL. Jupp, kanel. Form deigen som pølser, stek de på utsiden i ganske varm panne (i teflon trenger man ikke fett for kjøttdeig stort sett...nok fett som det er!), når det er bruna så tar du de i stekeovnen på 180 og lager ferdig resten, en 10-15min på varmen i ovnen gjør dem gjennomstekte, du har litt slingringsmonn. Jeg serverer med salat til, gjerne ris for gjester, sist ble det også salsa til. Nammi! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:23. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no