![]() |
Landgang Pizza
NÅ er pizzanøden berget hos meg :o
Jeg bakte to lavkarbobrød i dag. Begge brødene hadde jeg i hver sine former, men etter steikingen tok jeg det ene brødet og skar skiver på langs! :eek: Fikk da 6 svæææære skiver. Siden brødet fremdeles var litt fuktig inni var det bare å ha fyll og ost på og rett i ovnen igjen med hele skiva. En slik laaang pizzabit blir på ca 6-7 karber, men jeg klarte bare spise halve. Neste gang skal jeg smøre all brødbrøddeigen utover ei langpanne. Det beste av alt, det var IKKE eggsmak, den var IKKE svampete og det var IKKE linfrøsmak :sikle: |
Sv: Landgang Pizza
Hvilke lavkarbobrød var dette ? Synes alle har eggsmak *liker ikke egg*
|
Sv: Landgang Pizza
Sitat:
100 gr sesamfrø 50 g hvetekim 50 g kli 200 g linfrø Dette moser jeg fullstendig i foodprosessoren til det er heeelt finmalt ala mel har oppi: 1 ss natron 1/2 ss salt Blander deretter sammen 7-9 egg (avhengig av størrelsen) 1 boks cottage cheese 1 dl olje eller cocosa blander hele greia sammen. Steker det vet 200 grader ca 1 time og 45 min Skjærer brødet opp med en gang etter steking og lar skivene ligge til "tørk" en halvtimes tid. Hele oppskrifta blir på en plass mellom 30-33 karber. Er ikke helt nøye på veiinga :o |
Sv: Landgang Pizza
WOW dette må jeg prøve. Er det noe jeg har dilla på i dette svangerskapet så er det desverre pizza! Lager tynn bunn av spelt (min mann er lei av ketolysepizzabunnen min så jeg lager den sjelden nå), men denne måå jeg jo bare prøve! Takk. :D
|
Sv: Landgang Pizza
Dette hørtes sannelig interessant ut! Sparer oppskrifta for å prøve senere. :)
|
Sv: Landgang Pizza
Sitat:
|
Sv: Landgang Pizza
Haha, ja jeg klarer sjelden å følge en oppskrift, må alltid tilsette ditt og datt så den kommer nok til å bli videreutviklet. :lol:
Men jeg vil prøve den "naturell" først for å se om jeg liker den, av og til er det enkle det beste. :D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:16. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no